Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPowiedziała, że macica musi się odbudować.
W lutym miałam pierwsze poronienie i pod koniec czerwca drugie.
Stwierdziła, ze troche za dużo i musze dać sobie czas.
Zresztą nie przeszkadza mi ten długi okres czasu.
I tak wcześniej się nie zdecyduje starać pełną parą
-
nick nieaktualnyNie, bo nikt nie szukał. Powiedzieli mi, że to nic takiego, że tak się zdarza i mam się nie przejmować.
Jak się dowiedziałam, że powinnam sama o to zadbać to już za późno było.
Wybadam się przed staraniami i zobaczymy
aa i w grudniu jade na badania kariotypu.
zbieram się do zrobienia tarczycy ale do lekarza wciaz daleko.
W środe ide to zrobie morfologie i TSH. Jak coś wyjdzie to bede badać dalej.
Chciałam zrobić zespół antyfosfolipidowy ale na to nie mam pieniedzy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 17:14
-
U mnie też brzydka pogoda.
Buziulka aha ... wybadaj się. Wiem, że dziewczyny jak kierują na różne badania jak stracą maluszka, szczególnie jak to jest któraś strata.
No niestety to wszystko to są ogromne kosztyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 17:17
-
nick nieaktualnyPrzyszla mama się melduje monia;)
Bylam na zakupach zjadlam losososia ale jakiś bee byl wiec popilam wódka weselna i robi mi się blogo;) zapije dzisiejsza @ France jedna.
Uprzedzam ze robię babole i przekrecam slowa ale to przez tego tableta zastanego kompa zostawilam w pracy.
Buziuleczka a na co te badania szczegollwe bo nie chce mi się sprawdzać.... to ja sobie zrobię. co to takiego? -
nick nieaktualnyMonia nie wiem musisz wejść na stronę i zobaczyć czy coś Ci w oko wpaldo a ja Ci powiem czy to jeszcze jest i na jaki rozmiar, dzisiaj mi przyszla dziewczynka 4-5 lat a jutro chlopiec 68-80 cm także malenstwa. A tak to ciągle czekam na hurtownie...
A kupowalam jedzenie i slodycze;)
Daj frytka;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 19:36
-
nick nieaktualnyA masz takie dobre jak w MC Donaldzie;)
Dzisiaj umlwilam się do różnych lekarzy, będę jeździć do znudzenia zaczynam od w rocka za 2 tyg;) ...pójdę z torbami ale co tam.
A jak nie zależy ci na czasie to poczekaj z tydz czasu za tyle będzie tir z Anglii będą ladne rzeczy- bynajmniej tak obiecali;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiby tak ale wiesz nie robilam takich jak buziulka pisze jakiś genetycznych ale poczytalam iz sama zrobię.mam tsh prawie 3 ale żaden lekarz nie chce mi dac leków, bo mówią ze to ok tu na of mówią ze za duże bądź tu mądrym.
Chyba czas na hindusa;)
Póki co ide po drina z sokiem porzeczkowym.
Pycha;)
Ależ mam dziś żal do calego świata.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 19:58