Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA to musisz wpisać na FC markowe ciuszki dziecięce Lubań , monia tak znalazla. A na tarczycę robilam wszystko laczniez USG wszystko gra;)
Dobra laseczki lece się ogarnąć i do lozka przed TV. Milego wieczoru wam życzę do jutra;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 20:28
-
nick nieaktualnymonia91 wrote:Ja mam winko
Mój stwierdził, że niedługo będę alkoholiczka. Powiedziałam mu ze jeszcze trochę i w ogóle nie będę piła wiec na razie mi wolno. I się zamknął
Przyszła mama na wózek miałaś oszczędzać
A mężu się badał ?
Mężu sie badal okaz zdrowia!! Jak tur
Na wózek Monia? Jaki wózek chyba nigdy mi się nie uda;) lepiej butli kupic'przepic, rozchulać
-
nick nieaktualnyna genetyczne akurat dostałam skierowanie.
tam sprawdza się czy dziecko ma prawdopodobieństwo urodzic się z wadą genetyczną czy nie.... i czy nasze kariotypy (moj i H) jest prawidłowy... bo ja zachodziłam w ciąże a ciąze się nie rozwijały i być może coś genetyką..oby nieeee
No i tarczyca ale jak TSH wyjdzie mi be...
bo pierwszy raz miałam robioną w drugiej ciązy i wyszło mi ponad 3 ale podobno w ciązy tsh rośnie a potem maleje i to jest norma i u mnie właśnie tak było.. ale lepiej sprawdzić...
Badania na zakrzepice można zrobić, przeciwciała ANA ale to już zespół antyspofoslipidowy... oj dużo tego... ja sama tego do końca nie ogarniam...
No i hormony ale póki biore tabsy to nie bede robiła.. jak skończe. W środe poprosze swoją rodzinna o TSH (o ile dam rade się zarejestrować) i zobaczymy.
Dzisiaj bawiłam się troche w stolarza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 20:48
-
nick nieaktualnyszlifowałam jakieś sztachetki
gdyby nie te pyły w powietrzu to całkiem fajnie... a tak mi zaraz łzy lecą i oczy szczypią jak nie wiem
no ja odstawiłam jakoś rok temu... w październiku czy w listopadzie no ii teraz od lipca znowu biorę już 4 cykl. -
nick nieaktualnyHejoooooo dzisiaj
Nie wyspałam się dzisiaj w ogóle...
Siedzę dzisiaj sama jak palec, bo Zbynio wziął wolne do konca tygodnia a potem pójdzie na zwolnienie... czyli..... znowu nie bede mogła wziąć wolnego! Jeeee....
I jak tu sie leczyć??
Buźki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 07:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hehe
Bo my mamy na te doładowania. A moja Skleroza zapomniała mojemu dać karty do wykupienia prądu. Bo bez niej nie kupi, tak więc ja musze iść.
Myślisz żeby zimowa kurtkę założyć czy jesienną jeszcze ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 09:57
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny