Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Isia bo kanałowym ząb może jeszcze długo boleć, ja na szczęście nigdy nie miałam leczenia kanałowego, ale mój A dwa miesiące temu wylądował u dentysty ze stanem zapalnym, leczenie kanałowe trwało ponad miesiąc, a ząb w dalszym ciągu go pobolewa
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBo nasze radio ma osiemnaste urodziny i konkursy robią
i sobie dzwonie, może uda mi się tam dodzwonic ale gdzie tam... ciagle zajete
jakaś kobieta się dodzwoniła, wylosowała sobie pytanie i nie umiała na nie odpowiedzieć i akurat ja się napatoczyłam na linie i się udało
Szok
-
nick nieaktualnyhaha buziulka ale super:) gratulacje ja w zyciu nic nie wygrałam!! farciara:) najedz sie za nas wszystkie hehe:)
D. przykro mi ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, dawaj ze mna na grudzień, jakoś to będzie:*
Isia tak z kanałówką jest ja mam chyba 5 zębów tak zrobionych jak nie 6...nerwy sie trują trutką co by były w zębie martwe i to boli...mi sie zęby sypły po aparacie, który nosiłam 2 lata, leczyłam wszystko na potęgę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 13:56
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przyszła mama:) wrote:haha buziulka ale super:) gratulacje ja w zyciu nic nie wygrałam!! farciara:) najedz sie za nas wszystkie hehe:)
D. przykro mi ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, dawaj ze mna na grudzień, jakoś to będzie:*
Isia tak z kanałówką jest ja mam chyba 5 zębów tak zrobionych jak nie 6...nerwy sie trują trutką co by były w zębie martwe i to boli...mi sie zęby sypły po aparacie, który nosiłam 2 lata, leczyłam wszystko na potęgę.
zacznę zaglądać na grudniowe... a dziś będę wyć w poduszkę i chyba upije się z tego wszystkiego
a @ cały czas nie ma
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
nick nieaktualnyD. wrote:zacznę zaglądać na grudniowe... a dziś będę wyć w poduszkę i chyba upije się z tego wszystkiego
a @ cały czas nie ma
ja tam lekko zaglądam ale nie gadam ,wolę o duperelach tu z wami przynajmniej wesoło i was znam tam tylko się wpisałam:)
a i piłam 3 dni juz mi przeszło:) napij się bedzię się lepiej spac:)
a który to Twój cykl D.?
Do Moni: w sklepie cisza i nudy ale cieplutko i kawa się dobra robi na zapleczu:) zaraz przyjedzie kurier z infolickiem beknę 100 ale to tam będę pić. -
nick nieaktualnyD.....Ja już widze plusy tego ,że się nie udało w listopadzie- lipiec gorąco, wakacje komu sie chce męczyć na porodówce jak jest tak upalnie?... i z maluszkiem sie nie wyjdzie w takie ukropy, spokojnie D. i inne dziewczeta
D., Buziulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny