Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
przyszła mama, wiem i absolutnie nie użalam się nad sobą.. jest mi zwyczajnie przykro, miałam nadzieję, że tym razem się udało...
nie poddaje się, grudzień będzie mój!przyszła mama:) lubi tę wiadomość
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
nick nieaktualnyMyślę, że brak fasolki to trzeba korzystać jeszcze z życia ile się da, w sensie wyciskać, wyciskać, wyciskać ile się da bo jak fasolka się pojawi, życie się zmienia o 180 stopni
Na mnie @ czeka w pt albo sbWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 14:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu mnie też piździ, wieje, pada masakra jakas i jeszcze z mym się ścieram 2 dzień i już mi troche na watrobie to lezy...
paczajcie co wyszperałam:)
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/brazowe-plamienia,186,3.html
post gdzie babka nawija o ziołach kurde albo fantastka albo rzeczywiście zioła tak pomogły dziewczynom, ja spisuje zaraz liste i spadam do zielarskiego:) -
nick nieaktualnywojna to to nie jest a niemiłe przepychanki i jak zwykle o ...kase o zgrozo:)
pytania typu Monia zostawiłem w domu X pieniędzy nie ma mnie 2 tyg a Ty mówisz , ze nie masz na rachunki no to co z nimi zrobiłaś??
no co do cholery przecież nie zjadłam i nie rozdaje , zycie drogie a on nic nie rozumie i durnia ze mnie robi!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
D. Bardzo mi przykro ;*
Grudzien bedzie Nasz:-)
Nie wyrobie z tym zebem a konkretniej to z dziaslami nad nim, nic mi sie robic nie chce przez ten bol;(
Jeszcze wszyscy mnie wkurzaja, mam jakis do dupy dzien dzisiaj ;(
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno ja dałam dokładnie 28 zł za opakowanie plus 11 za przesyłkę wyszło 98 z groszami dałam zeta napiwku kurierowi- szarpłam sie:)
no czyli kuracja ok 100 zł na miesiąc bo kazał mi lekarz pić to 2 razy dziennie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 15:13
-
nick nieaktualny
-
Troche sie nad tym zastanawiam ale ta cena, sama nie wiem czy kupic czy nie;/
Myslalam tez nad zelem conceive plus ale tez do tanich nie nalezy a ten dentysta szarpnal mi po kieszeni;/
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend.