Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyno duża różnica w cenach między apteką a netem a co najlepsze na pudełku jest cena apteczna 45 zł nabita a paragon na 28, wały i wałeczki
w ogóle nie mam pomysłu co by tu robić po pracy, prasowania mam w cholere ale tak nie lubię nawet nowe żelazko mnie nie uleczyło:) to straszna robota, duszno mi , gorąco, słabo normalnie szok, poczekam na mojego wyprasuje jak wróci:)
poszyłabym cos, potworzyła twórczo:) ale zaraz mi sie oberwie, ze kase trace hehe bo to tez trzeba się w cos zaopatrzyć i weź bądź mądrym:) -
nick nieaktualnyD. wrote:przyszła mama dawaj to prasowanie do mnie, uwielbiam prasowanie, jakoś mnie wycisza i uspokaja, a dziś to mi się przyda jak nigdy...
o rany jak ja nienawidzę tego robić już nawet zaopatrzyłam sie w żelazko, co niby samo parą prasuje tylko trzeba nią trzasnąć na ubranie na wieszaku i co i ściema!! nic się nie prasuje, samo sie cholera nic nie zrobi:)
ok laski uciekam do domu do później :* -
nick nieaktualny
-
przyszła mama:) wrote:o rany jak ja nienawidzę tego robić już nawet zaopatrzyłam sie w żelazko, co niby samo parą prasuje tylko trzeba nią trzasnąć na ubranie na wieszaku i co i ściema!! nic się nie prasuje, samo sie cholera nic nie zrobi:)
ok laski uciekam do domu do później :*
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno proszę jaki temat z prasowaniem:)
evaa ty piekarnie masz czy co? codziennie ciasto? a jakie spieprzyłas pochwal się)
ja wciagnełam na szybko ryz z jabłkami:) i popijam seco bo pasuje do mojego mega dania:)
tak wogóle to chyba sobie ide zapalić fajeczkę na balkon raz na rok udaje palacza własnie mam taka chęc:)
kolezanko co do kawy to nie wiadomo, moze za duzo piłas po prostu i się opiłas:)Evaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny