Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjezu mi sie tez marzy taka Pani od sprzatania wracam z pracy i dom lśni...marzenie, ale przewaznie męzowie obracaja panie od odkurzania wiec sama wole sprzatac albo sie potykac lepiej dmuchac na zimne facet to tylko facet nigdy nic nie wiadomo:) podawać na tacy mięso czy ja wiem?...
Evaa, Isia93, Buziulka lubią tę wiadomość
-
Ja właśnie zrobiłam kanapeczki
I popijam winko
Evaa powiadasz, że ciasta zapladniasz ?
Przyszła mama a ile jej się już udało tych ciast
To może "pan" sprzataczWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 19:34
Evaa, przyszła mama:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystara to i Ci nie posprzata jak nalezy wiesz ja bym musiała 6o latke zatrudnić bo mój ma 38 lat wiec tak jak mówie wole sie potykac:) młoda dupa groźna , mój stary przystojny lgna do niego jak muchy do gówna, a stara nie da rady w chałupie szkoda babci:)
sprzatacz? czy ja wiem? mam jakiegoś nerwa na meski gatunek!!Evaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysprzatacz jak sprzatacz ale taki ogrodnik w buszu zielonym:)
z sekatorem, kosiarką, widłami..ja pieprze tu jest męskość ze szmatą i odkurzaczem to mnie nie kręci ale z nozycami takii haha w przydomowej altance hmmm dobzre kombinuje zeby budowac ta chałupe:)- będzie ogród!!monia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRodzina siedzi przy obiedzie. Syn pyta ojca:
- Tato, ile jest rodzajów biustów?
Ojciec, nieco zaskoczony, odpowiada:
- Cóż, właściwie trzy, zależnie od wieku kobiety: jak ma 20 lat są jak melony, okrągłe i twarde. Jak ma 30-40 lat są jak gruszki - wciąż ładne, ale nieco wydłużone, a po 50-tce są jak cebule...
- Cebule? - dziwi się syn.
- Tak, patrzysz i płaczesz.
Wkurzyło to nieco żonę i córkę, która zapytała matkę:
- Mamo, a ile jest rodzajów ptaszków?
Mama uśmiechnęła się i odpowiedziała:
- Też trzy, zależnie od wieku faceta - u dwudziestolatka jest jak dąb - twardy i potężny. Jak facet ma 30-40 lat, jest jak brzoza - elastyczny, ale niezawodny, a po 50-tce jest jak choinka na Boże Narodzenie
- Jak choinka? - dziwi się córka.
- Tak, drzewko jest martwe, a bombki wiszą tylko dla ozdoby...
o kurde ale się uśmiałam:)Isia93, monia91, Evaa, Buziulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny