Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTaki czarny, na guziczki w Mohito.
Klasyka, klasyka, klasyka
Oczywiście nie było mojego rozmiaru, wzięłam mniejszy i muszę odrobinę guziki przeszyć.
Mamie się bardzo podobał, ale jak pokazałam teściowej to ona od razu, że za mały kupiłam, że co to to, że przeszycie guzików nic mi nie da... Wstręciucha... wkurza mnie tak ostatnio... po prostu widze, że chce znowu się pokłócić.Wczoraj się czepiała o ręczniki w kuchni, bo podobno zostawiam je w całej kuchni i chodzi i 6x dziennie po mnie zbiera.. jak mnie własiciwie całe dnie nie ma w domu
Przyszła mama, to po co wchodzisz i potem chcesz od nas odchodzić
będziemy bardzo tęsknić i płakać za Tobą !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2014, 14:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczynki:)
Buziulka wrote:Ej, przed chwilą odkryłam, że w Zduńskiej Woli czyli praktycznie w mieścinie obok otwarto KINO
I we wtorek pędzie je zobaczyć
I jedziemy na Dzień Dobry Kocham Cię
Więc Wam Zrecenzuje film
Faaaaajnie
Człowiek się zrelaksuje troche
Ja słyszałam że szkoda kasy na ten film wydawać że nic ciekawego i po 20 minutach ma się dosyć.. moi znajomi to wyszli hehe ale to już ocena należy do każdego:) Ja nie byłam bo jakoś jestem po ich opinii sceptycznaBuziulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczęta! Ja dzisiaj mimo wszystko wstałam z większą energią i zabieram się wreszcie za porządki w akwarium, a później mam zamiar wybrać się na zakupy!
D. szaro, buro i zimno!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 09:06
-
nick nieaktualny