X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Może poplotkujemy? ;)
Odpowiedz

Może poplotkujemy? ;)

Oceń ten wątek:
  • monia91 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję :)

Ja dziś wracałam z zakupów i Pan mi miejsce ustąpił w autobusie to myślisz, ze to to ? :D :D

Tak z całą pewnością! Myśle, że już możemy Baby Shower powoli szykować :D

Noo miejmy nadzieje, ze przynajmniej do domu dotarła :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 19:20

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baby shower to jest myśl to ja zaczynam od balonów oczywiście różowych bo to prawe kolano więc na dziewczynkę, ty niebieskie bo po sytuacji w autobusie myślę, że to syn!..jak nic!!
    teraz tylko nie możemy nosic łańcuszka bo się dziecko pępowiną obwiąze, nie mozemy się nastraszyć ognia i broń borze dotkąc jakies części ciała bo myszka- znamie mórowane, no i myslę , ze jakos dotrwamy :):)

monia91 lubi tę wiadomość

• monia91 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś

Myśle, ze damy rade. Najlepiej wypiszmy sobie na czole te wszystkie zasady, to przy każdym spojrzeniu w lusterko nam się będą przypominać :) :) Aaa tylko pamietaj, ze to trzeba od drugiej strony napisać :)

przyszła mama:) lubi tę wiadomość

20140607580117.png
  • monia91 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś mi się śniło, ze skreślałam totolotka. Dokładnie cyferki widziałam, myślisz żeby wyslać ? Może trafie 6 ? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 19:43

przyszła mama:) lubi tę wiadomość

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra kochane moje tak się najadłam tego mojego gorącego rosołku że az mi sie spać zachciało:)
    ja już dziś mówię dośc ovufriendowi:) ściskam was mocno i serdecznie mocniej te bardziej zaprzyjaźnione :P trzymajcie się ciepło!

P.S. Buziulka miałas autobus o 19 i Cię nie ma ...mam nadzieję, ze wszytko ok i się nie pogubiłaś:)
    Monia kończ tego kurczaka z warzywami ze swoim i zmykaj do łózka boś Ty jeszcze w terenie owocnym się błąkasz:):)

do juterka papapa:):)

monia91 lubi tę wiadomość

• monia91 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez zmykam.

Buziulka dotarłas szczesliwie do domciu ?

Przyszła mama juz dawno skończyłam. A pan mąż poszedł na mecz i piweczko :P

Zmykam do kąpieli i łóżka.

Do jutra :*

Papapa :*

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam okropny dzień, gorszy niż wczoraj. Pokłóciłam się z mężem do tego wszystkiego...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xx

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 07:25

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześc kochane!! ja miałam dziś sprzatac jak rozenek :):) ale chyba ogranicze się do szybkiego ogarnięcia i prania. póki co kawa....
    Toxey nic tylko sie pogodzic nawet jak swoje myślisz, szkoda nerwów...
    buziulka- widzisz nie jest tak źle, duzo optymizmu w tym co napisałaś jakos się ułozy:*
    boże ile dnia jeszcze przede mną!! i co tu robić o zgrozo!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xx

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    durnowate sprawy, kurde przecież to starsi ludzie, żeby takie cyrki odchodziły wiesz buziulka jak ktoś ma 20-pare lat to jeszcze porywy serca i te inne spawy, mnie się wydaje, że juz bym nie miała chęci na skoki w bok po 40-stce:):)

• monia91 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochaniutkie :*

Co tam jak tam ? :)

Przyszła mama ja się pobawiłam w Rozenek i caaałe mieszkanie wysprzątałam :D
    Pościel zmieniłam nawet :D Na zakupach byliśmy i wszystko cacy juz jest :D

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monia91 wrote:
    Hej Kochaniutkie :*

Co tam jak tam ? :)

Przyszła mama ja się pobawiłam w Rozenek i caaałe mieszkanie wysprzątałam :D
    Pościel zmieniłam nawet :D Na zakupach byliśmy i wszystko cacy juz jest :D
    ... no ja jednak też skończyłam na rozenkowej:) i też pościel zmieniłam, ba nawet wypolerowałam podłogę na wysoki połysk na kolanach a to juz coś:):) razi mnie w oczy ten dzisiejszy błysk:):) mało tego zdażyłam jeszcze jakimś cudem ogarnąć wifi w telewizorze i normalnie posługuje się smart domem a to już czad nad czadami:D:D ...wczoraj zakupy ogarnęłam więc mam spokój, mama ma wpaśc na kawe z ciastem i tyle mej rozrywki:)
    boże jak ja chce mieć fasole!!! wydaje mi sie, ze wtedy wszystko byłoby takie cudowne!!:)

• monia91 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja też wypucowałam podlogi :D

No na pewno przy fasoli czlowiek by się nie nudzil :)

My byliśmy razem bo szukaliśmy kurtki dla mego chłopa, ale ten to chyba bardziej wybredny niż ja, bo nic nie kupiliśmy :/ Jutro mamy do kina jechac do Piotrkowa to odrazu galerie mamy zachaczyć .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 15:41

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xx

• monia91 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No z tym poronieniem to przegial :/ Tez bym się do niego nie odezwała. Masakra :/
    A co on myślał że porzucisz swoje życie i będziesz się nimi zajmowała (mama,babcia, i nim)?
    Jesteś dorosła, masz swoje życie. Skoro ich małżeństwo od 5 lat jest fikcją to mógł wnieść sprawę rozwodowa.
    Nie przejmuj się wcale.
    Buziulka wszystko się jakoś ułoży :*

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    każde słowo Moni popieram!...trzymaj się jakos buziulka:*:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja od siebie jeszcze dodam, że nie rozumiem po co mama Cię dobijała tymi słowami ojca o dziecku... powinna to zostawić dla siebie, mało Ci? teraz będzie walka o Twoje względy, mama będzie chciała Cię wszystkimi argumentami zatrzymać po swojej stronie... smutne to... nie zasługujesz na to.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie Toxey masz 100% rację!!

a jak Twoja sytuacja? kryzys z mężem zazegnany?:)

• monia91 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toxey dokładnie.

A jak u Ciebie?

20140607580117.png
‹‹ 275 276 277 278 279 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ