Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję
Ja dziś wracałam z zakupów i Pan mi miejsce ustąpił w autobusie to myślisz, ze to to ?
Tak z całą pewnością! Myśle, że już możemy Baby Shower powoli szykować
Noo miejmy nadzieje, ze przynajmniej do domu dotarłaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 19:20
-
nick nieaktualnybaby shower to jest myśl to ja zaczynam od balonów oczywiście różowych bo to prawe kolano więc na dziewczynkę, ty niebieskie bo po sytuacji w autobusie myślę, że to syn!..jak nic!!
teraz tylko nie możemy nosic łańcuszka bo się dziecko pępowiną obwiąze, nie mozemy się nastraszyć ognia i broń borze dotkąc jakies części ciała bo myszka- znamie mórowane, no i myslę , ze jakos dotrwamymonia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydobra kochane moje tak się najadłam tego mojego gorącego rosołku że az mi sie spać zachciało:)
ja już dziś mówię dośc ovufriendowi:) ściskam was mocno i serdecznie mocniej te bardziej zaprzyjaźnione trzymajcie się ciepło!
P.S. Buziulka miałas autobus o 19 i Cię nie ma ...mam nadzieję, ze wszytko ok i się nie pogubiłaś
Monia kończ tego kurczaka z warzywami ze swoim i zmykaj do łózka boś Ty jeszcze w terenie owocnym się błąkasz:)
do juterka papapa:)monia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycześc kochane!! ja miałam dziś sprzatac jak rozenek ale chyba ogranicze się do szybkiego ogarnięcia i prania. póki co kawa....
Toxey nic tylko sie pogodzic nawet jak swoje myślisz, szkoda nerwów...
buziulka- widzisz nie jest tak źle, duzo optymizmu w tym co napisałaś jakos się ułozy:*
boże ile dnia jeszcze przede mną!! i co tu robić o zgrozo!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymonia91 wrote:Hej Kochaniutkie :*
Co tam jak tam ?
Przyszła mama ja się pobawiłam w Rozenek i caaałe mieszkanie wysprzątałam
Pościel zmieniłam nawet Na zakupach byliśmy i wszystko cacy juz jest
boże jak ja chce mieć fasole!!! wydaje mi sie, ze wtedy wszystko byłoby takie cudowne!! -
No ja też wypucowałam podlogi
No na pewno przy fasoli czlowiek by się nie nudzil
My byliśmy razem bo szukaliśmy kurtki dla mego chłopa, ale ten to chyba bardziej wybredny niż ja, bo nic nie kupiliśmy Jutro mamy do kina jechac do Piotrkowa to odrazu galerie mamy zachaczyć .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 15:41
-
nick nieaktualny
-
No z tym poronieniem to przegial Tez bym się do niego nie odezwała. Masakra
A co on myślał że porzucisz swoje życie i będziesz się nimi zajmowała (mama,babcia, i nim)?
Jesteś dorosła, masz swoje życie. Skoro ich małżeństwo od 5 lat jest fikcją to mógł wnieść sprawę rozwodowa.
Nie przejmuj się wcale.
Buziulka wszystko się jakoś ułoży :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja od siebie jeszcze dodam, że nie rozumiem po co mama Cię dobijała tymi słowami ojca o dziecku... powinna to zostawić dla siebie, mało Ci? teraz będzie walka o Twoje względy, mama będzie chciała Cię wszystkimi argumentami zatrzymać po swojej stronie... smutne to... nie zasługujesz na to.
-
nick nieaktualny