Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyD. wrote:nie wiem, nie chce się na nic nastawiać, żeby później znowu nie płakać jak @ się zjawi...
Jeszcze miałam dziś taki głupi sen, obudziłam się o 6:30, czyli pół godziny przed budzikiem, poszłam dalej spać, ale śniło mi się, że wstałam wykonałam wszystkie czynności jak co dzień rano (herbata, śniadanie, kąpiel), i zrobiłam test, wyszedł pozytywny, ze łzami w oczach obudziłam mojego A. za chwilkę zadzwonił budzik, a ja nie wiedziałam co się dzieje, czy to mi się śniło czy nie...
przyszła mama będzie się pewnie śmiałą, że się doszukuje dziwnych znaków, ale nigdy nie miałam tak realistycznego snu.
kochana ja się nie będę śmiała:)będę boki zrywała:)
...żartowałam:*
a tak na powaznie, uważam, że jak bardzo podświadomie czegoś chcemy to nasz mózg sie nie wyłącza podczas snu...ja tak mam zbieram grzyby w nocy snią sie grzyby, zobacze pająka w nocy śnią mi sie pająki bo sie strasznie ich boję....a test pozytywny w przeciągu moich 27 starań widziałam z 15 razy- we śnie:)
dlatego ja nie wierzę w znaki nadprzyrodzone, sny i takie tam:)
ale tak jak toxey mówi może jeszcze nie wszystko się wyklaruje!!
niektórym dziewczynom testy wyjdą w 8 dop w innym w 14 ...spokojnie myślę, ze z ta temp cos sie tam klaruje!!:*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie koleżanką którą mam w znajomych udostępniła....
Ja pier*ole... nie obejrzalam całego dosłownie kilka sekund, bo te wszystkie filmik mi się same włączają. I szczerze żałuje....
Znalazłaś coś ciekawiuśkiego dla mnie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 14:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny