Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyD. wrote:nie wiem, nie chce się na nic nastawiać, żeby później znowu nie płakać jak @ się zjawi...
Jeszcze miałam dziś taki głupi sen, obudziłam się o 6:30, czyli pół godziny przed budzikiem, poszłam dalej spać, ale śniło mi się, że wstałam wykonałam wszystkie czynności jak co dzień rano (herbata, śniadanie, kąpiel), i zrobiłam test, wyszedł pozytywny, ze łzami w oczach obudziłam mojego A. za chwilkę zadzwonił budzik, a ja nie wiedziałam co się dzieje, czy to mi się śniło czy nie...
przyszła mama będzie się pewnie śmiałą , że się doszukuje dziwnych znaków, ale nigdy nie miałam tak realistycznego snu.
kochana ja się nie będę śmiała:) będę boki zrywała:)...żartowałam:*
a tak na powaznie, uważam, że jak bardzo podświadomie czegoś chcemy to nasz mózg sie nie wyłącza podczas snu...ja tak mam zbieram grzyby w nocy snią sie grzyby, zobacze pająka w nocy śnią mi sie pająki bo sie strasznie ich boję....a test pozytywny w przeciągu moich 27 starań widziałam z 15 razy- we śnie:)
dlatego ja nie wierzę w znaki nadprzyrodzone, sny i takie tam:)
ale tak jak toxey mówi może jeszcze nie wszystko się wyklaruje!!
niektórym dziewczynom testy wyjdą w 8 dop w innym w 14 ...spokojnie myślę, ze z ta temp cos sie tam klaruje!!:*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie koleżanką którą mam w znajomych udostępniła....
Ja pier*ole... nie obejrzalam całego dosłownie kilka sekund, bo te wszystkie filmik mi się same włączają. I szczerze żałuje....
Znalazłaś coś ciekawiuśkiego dla mnie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 14:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny