Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya ja tak ogólnie szykuję sie na 30 rocznice ślubu moich staruszków:)
wymyśleliśmy z bratem , ze zamówimy msze w kościele za nich bo mama bardzo religinja i ja sie wkońcu pojawię w tej instytucji, później obiad w restauracji, kwiaty, tort i popijawa wiadomo:)
i zrobimy im taki album co ostatnio w sieci krąży jak bracia zrobili zdjecia takie sama jak te co były wykonane jak byli mali mali...super sprawa już mam misje ,żeby szukać podobnych cuchów do tych które mieliśmy 2o-pare lat temu...i wiecie taki z jajem album w formie ksiązki zrobić, mamy dużo zdjęc bo z bratem mamy mega kontakt, kochamy sie na zabuj:)
no i wycieczkę do rzymu im wykupimy bo zawsze im szkoda kasy choć marzy im się od dawien dawna i zamiast sobie kupić ta wycieczkę to w nas ładują....cóż takie pokolenie:)monia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przyszła mama:) wrote:ja pieprze ile dzisiaj jeszcze bab z wózkami i z brzuchami do mnie wlezie?? dziś nie moge patrzeć na te małe bachorki!!...nie moje!!!!!!!
Też miałam w zeszłym miesiącu taki czas, jak dostałam okres, to w pracy w Mc Donald to chciałam udusić każdą ciężarną kobietę zamawiając u mnie frytki -
nick nieaktualnyprzyszła mama też robiliśmy podobne albumy rodzicom i teściom na rocznice, bo przy okazji ich rocznica wypadała mniej więcej w dniu naszego ślubu, więc prezent był zarazem podziękowaniem...
ja jak sobie pomyślę o powrocie do pracy i tych brzuchatych mamuśkach to już mi się gorąco robi... nie wiem czy psychicznie jestem gotowa się z tym zmierzyć... okaże się w praktyce... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki wpadlam sie z Wami pozegnac na jakis czas;(
Pomyslalam, ze taka przerwa od OF dobrze mi zrobi,co prawda bede wpadac rano by zaznaczyc tempke, bo mierzyc nie przestaje
Pewnie dlugo bez Was nie wytrzymam ale czuje, ze musze sie od tego oderwac chociaz na chwile bo zaczynam juz wariowac ;/
Powodzenia dla tych, ktore w niedlugim czasie beda testowac
Pa;*
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIsia szkoda, ze nas opuszczasz, ale jesli uważasz, ze dla Ciebie będzie tak lepiej to trzymaj się ciepło:*
ja się nigdzie nie wybieram, te całe starania nieźle mi ryją ale z 2 strony kto mnie zrozumie tk jak wy? nikt?
Monia widzę, dzisiaj wszystkie na piwie, ja zywca białego gonię z soczkiem i pilnuje rosołka:) chyba na północ się ugotuje:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno to proszę robaczka:)
kurde Monia kolano mnie rwie juz 2 dzień myślisz, ze to to?- nigdy mnie nie rwało przed @ :D
a tak wogóle własnie mi się przypomniało , że śniło mi się dzisiaj że moja sąsiadka wiek po 70 była w ciązy i urodziła Piotrusia:) dodać do tego kolano myślę, że to jednak ciąża:)
a tak wogóle to gdzież nasza evaa się zapodziała...miała iśc kupić ulubione wino oby się do niego nie dopadła przed domem:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 19:18
monia91 lubi tę wiadomość