X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Może poplotkujemy? ;)
Odpowiedz

Może poplotkujemy? ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja tak ogólnie szykuję sie na 30 rocznice ślubu moich staruszków:)
    wymyśleliśmy z bratem , ze zamówimy msze w kościele za nich bo mama bardzo religinja i ja sie wkońcu pojawię w tej instytucji, później obiad w restauracji, kwiaty, tort i popijawa wiadomo:)
    i zrobimy im taki album co ostatnio w sieci krąży jak bracia zrobili zdjecia takie sama jak te co były wykonane jak byli mali mali...super sprawa już mam misje ,żeby szukać podobnych cuchów do tych które mieliśmy 2o-pare lat temu...i wiecie taki z jajem album w formie ksiązki zrobić, mamy dużo zdjęc bo z bratem mamy mega kontakt, kochamy sie na zabuj:):)

no i wycieczkę do rzymu im wykupimy bo zawsze im szkoda kasy choć marzy im się od dawien dawna i zamiast sobie kupić ta wycieczkę to w nas ładują....cóż takie pokolenie:)

monia91 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dotarłam do domu "rodzinnego" ale niestety nikogo nie ma :/
    szukam jakiegoś piwska albo kielona sobie bachnąć ale nic tu alkoholu nie mają :/ a całą mnie telepie normalnie :D
    jak przed obroną :P

człowiek to ma zrytą tą banie. :P

• monia91 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyszła mama super prezent :) Ten album to fajna sprawa :)
    Kiedy ta rocznica ?:)

Buziulka bez stresu ;*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 16:05

20140607580117.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyszła mama:) wrote:
    ja pieprze ile dzisiaj jeszcze bab z wózkami i z brzuchami do mnie wlezie?? dziś nie moge patrzeć na te małe bachorki!!...nie moje!!!!!!!

Też miałam w zeszłym miesiącu taki czas, jak dostałam okres, to w pracy w Mc Donald to chciałam udusić każdą ciężarną kobietę zamawiając u mnie frytki

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyszła mama też robiliśmy podobne albumy rodzicom i teściom na rocznice, bo przy okazji ich rocznica wypadała mniej więcej w dniu naszego ślubu, więc prezent był zarazem podziękowaniem...

ja jak sobie pomyślę o powrocie do pracy i tych brzuchatych mamuśkach to już mi się gorąco robi... nie wiem czy psychicznie jestem gotowa się z tym zmierzyć... okaże się w praktyce...

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to sobie pomyślcie Toxey i Lady Savage co ja przechodze prowadzac sklep z ciuchami dziecięcymi:):)

codziennie natłok brzuchatych i z wózkami i oczywiście sterty ciuszków, które nie raz mi dobrze zryją beret!!

Buziuka trzymam kciuki!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikogo nie ma... dorwałam się do piwa i troche mi lepiej...
    czekam, czekam.. ale myślę, że nie pojawi się... ja o 19 mam ostatni autobus wiec czasu nie wiele...
    spróbuje jutro najwyżej.. a jak nie to nie wiem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buziulka takie czekanie najgorsze, Ty się już bojowo nastawiłaś a tu dupa...

przyszła mama no to faktycznie ciężka sprawa, ja też pracuję w sklepie, w dodatku w galerii gdzie pełno tego bydła wypełza z wózkami i brzuchami...

• Isia93 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki wpadlam sie z Wami pozegnac na jakis czas;(
    Pomyslalam, ze taka przerwa od OF dobrze mi zrobi,co prawda bede wpadac rano by zaznaczyc tempke, bo mierzyc nie przestaje :-)

Pewnie dlugo bez Was nie wytrzymam ale czuje, ze musze sie od tego oderwac chociaz na chwile bo zaczynam juz wariowac ;/

Powodzenia dla tych, ktore w niedlugim czasie beda testowac :-)

Pa;*

ZGWAp2.png
    Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
    Od lipca 2014 na ovufriend.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xx

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 07:25

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isia :((
    powodzenia :*

• monia91 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isia :( :(
    Buziaki :* :*

Buziulka no to nieźle :/...

Dziś zmieniam trunek na piwko :P

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isia szkoda, ze nas opuszczasz, ale jesli uważasz, ze dla Ciebie będzie tak lepiej to trzymaj się ciepło:*:)

ja się nigdzie nie wybieram, te całe starania nieźle mi ryją ale z 2 strony kto mnie zrozumie tk jak wy? nikt?:)

Monia widzę, dzisiaj wszystkie na piwie, ja zywca białego gonię z soczkiem i pilnuje rosołka:):) chyba na północ się ugotuje:):)

• monia91 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam Żywca z soczkiem :P

Konsultuje z siostrą tego Jina :D

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabawka świetna naprawdę nie ma sie nad czym zastanawiać:):)

któraś ma chęc krewetki?:)

• monia91 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Problem jest tego typu czy go nie zepsują łobuzy...

Najpierw rosół teraz krewetki ? :D

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosół się robi ale zanim się zrobi to wiesz trzeba coś do żywca dorzucić...:)

myślę, że nie rozwalą będą go traktować jak wiesz coś żywego to gada, odpowiada na pytania...fajne to:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ten zgaduje zwierzęta...

zobacz:

http://www.youtube.com/watch?v=TBq5NZYn3ro

naprawdę edukacyjna jak dla mnie:):)

• monia91 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem objerzałam już wszystkie :D Czad :D

To troszkę poproszę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 19:02

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to proszę robaczka:)

kurde Monia kolano mnie rwie juz 2 dzień myślisz, ze to to?:)- nigdy mnie nie rwało przed @ :D:D

a tak wogóle własnie mi się przypomniało , że śniło mi się dzisiaj że moja sąsiadka wiek po 70 była w ciązy i urodziła Piotrusia:):) dodać do tego kolano myślę, że to jednak ciąża:):)

a tak wogóle to gdzież nasza evaa się zapodziała...miała iśc kupić ulubione wino oby się do niego nie dopadła przed domem:):)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 19:18

‹‹ 274 275 276 277 278 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ