Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyD. wiem ,ze ten domek jest idealny, własnie pod kątem pomieszczeń, dla mnie ma tam wszystko ład i skład,wszystko jest po mojemu, zero zbędnej przestrzeni... tani w budowie, mały kąt nachylenia dachu, plus więźba itd...tylko dachówkę zmienie na inną taka prostokątna jest teraz fajna, widze ,że kładą ją powoli na domach
długie dni go szukałam , i to jest właśnie to!! mój kornelek:)!
hehe i dziewczyny dziękuje za pochwały, chwalicie jakbym już go wybudowała:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 15:20
-
nick nieaktualnyprzyszła mama:) wrote:D. wiem ,ze ten domek jest idealny, własnie pod kątem pomieszczeń, dla mnie ma tam wszystko ład i skład,wszystko jest po mojemu, zero zbędnej przestrzeni... tani w budowie, mały kąt nachylenia dachu, plus więźba itd...tylko dachówkę zmienie na inną taka prostokątna jest teraz fajna, widze ,że kładą ją powoli na domach
długie dni go szukałam , i to jest właśnie to!! mój kornelek:)!
hehe i dziewczyny dziękuje za pochwały, chwalicie jakbym już go wybudowała:)
a nie skłamałam was , rozwaliłabym ścianę w wc, zeby był połączony z łazienką, mi sie zawsze siku chce przed kąpaniem,i gdzie tu łazić po korytarzach:P a poza tym zaoszczędzone merty:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przyszła mama:) wrote:a nie skłamałam was , rozwaliłabym ścianę w wc, zeby był połączony z łazienką, mi sie zawsze siku chce przed kąpaniem,i gdzie tu łazić po korytarzach:P a poza tym zaoszczędzone merty:)
przyszła mama, ta łazienka jest dość duża, pomyśl, czy tam nie wstawić kibelka, a w miejscu WC zrobić np garderobę, pralnię albo spiżarkęToxey lubi tę wiadomość
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
nick nieaktualnyD. widze się wczułas;)...nie mnie się podobają takie wielkie łazienki:) żeby był prysznic i wanna do polezenia:)
sa tam 3 pokoje plus salon wiec w jednym zrobie taką niby garderobe czy cuś
ale to daleka droga:)
póki co spada po zioła i wino do póxniej kobietki:) -
właśnie zauważyłam, że w tym projekcie w łazience też jest miejsce na WC, więc ta osobna Toaleta to właśnie na wypadek kolejki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 15:49
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
przyszła mama:) wrote:D. widze się wczułas;)...nie mnie się podobają takie wielkie łazienki:) żeby był prysznic i wanna do polezenia:)
sa tam 3 pokoje plus salon wiec w jednym zrobie taką niby garderobe czy cuś
ale to daleka droga:)
póki co spada po zioła i wino do póxniej kobietki:)
wczułam się, bo sama jestem na etapie szukania wymarzonego projektu, cały czas podsyłam tacie jakieś nowe, które wpadną mi w oko
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r.