Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyfuturemama wrote:Mona wy mogłyście stwierdzać że nie potrafimy czytać ze zrozumieniem, że nic o zyciu nie wiemy, że jesteśmy frustratkami, że ja na pewno z załamaniem nerwowym skończę i że mój związek na pewno jest chujowy. Razem z Sigmą już się popisałyscie kulturą osobistą i to o wiele bardziej niż przyszła mama w cytowanej przez ciebie wypowiedzi. Więc daruj sobie, daj ludziom święty spokój. Znajdź sobie lepsze zajęcie, nie wiem napij się czy stwórz listę POZYTYWÓW negatywnego testu.
Kochana, nikt nie atakował twojego związku tylko stwierdził, że jest on krótki. A czytać ze zrozumieniem nie potrafisz, no ale to już nie moja wina.
Jeżeli ubliżanie komuś słowami powszechnie uznanymi za obraźliwe wg ciebie jest ok, no to cóż ja moge na to poradzić.
Pozdrawiam cieplutko sympatyczne kobietki.
-
nick nieaktualnyMona_M wrote:To koleżanko dałaś popis kulturą osobistą.
kto tu pierwszy okazał kulturę , odpisując, ze mam pewnie 30 lat i obudziłam sie po 30 latach imprezowania, że chcę zostać mamusią...ot wyrwane cytaty...
biorąc z was przykład napisałam to co napisałam i nikomu tłumaczyć się nie muszę,
pisałyście podobne rzeczy tylko ubierając w piękne słowka- kulturalne pewnie wg Ciebie.
popis dały koleżaneczki, które za wszelką cenę chciały udowodnć to co chciały...
jestem kulturalna dla tych, którzy na to zasługują, tyle w temacie, żegnam:)futuremama, Buziulka, D., monia91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyi jeszcze jedno, tutaj na tym forum zdążyłyśmy się zaprzyjaźnić, rozmawiamy o rodzinach, codziennych sprawach, męzach, pracy...zyciu, które wy nie rozumiece, gdyż nie dałyscie nam możliwości wypowiedziec się o waszej liście...więc nie zasmiecaj nam naszego watku bo juz na to ochoty nie mamy, pewnie zaraz w pracy zabieramy się za 2 kawkę, buziulka na busa ciśnie po pracy albo do rodziców, eva pewnie piecze ciasto, monia gotuje obiad dla męża....nie mamy czsu i ochoty na Twoje wspominki,
równiez pozdrawiamy serdecznie i ciepło:)monia91, Buziulka, futuremama, D., MaDalenkA lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ;*
Ale beznadziejna pogoda, nic sie nie chce;/ a musze wziac sie za sprzatanie bo przyszla szwagierka dzis przyjerzdza na weekend wiec jutro sprzatac nie bede:-) no i moj chyba jutro zostanie w domu wiec wole z nim wiecej czasu spedzic niz przy miotle
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualnyCześć Isia
ja też mialam dzisiaj sprzątac troche aby jutro miec mniej ale z tym brzuchem to ja nie wiem
pewnie wyląduje w pod kołderką z pilotem i kompkiem i tyle bedzie z mojej roboty
przyszła mama jest the best, hehe
chciałabym też mieć takiego zadzioraWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 14:58
przyszła mama:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyfuturemama czuwam nad wami:) bądźcie spokojne:)
wkońcu jestem zuzytą 30 latką, która nagle obudziła sie zby mieć dziecko:) więc już tylko spokój mnie uratuje...
olac to...tak naprawdę...buu ale niekulturalna jestem, co za słowa szok, szok!!
Isia a może z mężem na miotle...na czarownice haha:)
komu kawuni? ...dziś zrobiłam dobry uczynek dałam torby ciuchów biednym dzieciom nie mogłam patrzec na ich cieńkie kurteczki, kurcze ja kiedys z tobrami pójdę przez te moje rozdawactwo;/
jeszcze tylko 3 dni do turnusiku w kapraczu musze iść dziś po jakieś fajne dresy, może jakiś rehabilitant będzie ciekawy:) hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 15:02
-
nick nieaktualnyMnie ta pozycja na miotle - źle mi się jakoś kojarzy
przyszła mama ;>
piękne widoki,góry i jeszcze rehabilitant Ci się marzy haha
wymagania masz
ale dobrze, dobrze. Nie można się zadowalac byle czym, trzeba ciagle piąć się w górę
Isia... no chyba tak zrobię. Zaraz mój przyjedzie po mnie, obiadek i lenistwo. w nosie.
D. nie, nie przeniesie się
nie damy heheWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 15:10
-
nick nieaktualnyD. kochana nie martw się nic się nie przeniesie, ktoś tu próbował wtargnać ale miejmy nadzieję, że zniknie szybko jak się pojawił w naszej oazie spokoju i wyluzowania:)
kochane dziś w radiu trąbią, że rosnie skala młodych alkoholiczek, wykształconych, na poziomie, po prost ładujących akumulatory do opru:)...czyzby o nas mowa?Buziulka, D., Evaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonia, tak mówisz o tej lisćie z zakupami, to misięprypomniała taka sytuacja.
Stałam w kolejce po miesi i przede mną stał taki chłopak... tez z karteczką od mamusi, wszystko cacy. I ekspendientka się go pyta, co podać.. a on, że mielone mięso chce z szynki... no i akurat tej szynki nie bylo i tak kobieta mu propobuje inne rodzaje mięsiwa..karczek, łopatke itp. no i chłopak widać kompletnie nie wiedział o co kaman, że on ma szynkę napisaną i że szynka być musi... no ale po 5 minutach dialogu zdecydował się na łopatkę.. ikobitka pyta ile mu tego zmielić... to chłopak na to 10o gram
Ja taaaakie oczy na niego... babka jeszcze wieksze. Ukroiła mu może centymetrowy kwałek i mowi ze to jest 100 gram i że przez maszynke tego nie przepuści.. b nie ma jak ....no i chlopak znowu zmieszany... bo on ma tak na kartce i koniec. No i zmieliła mu to to nawet na tego klopsa z sloika by nie starczyło
Przyszła mama, masaże dobra rzecz
To miłego dnia Futuremama
a igrzyska śmierci są fajne sama na nie czekam
Isia... noo ten kij mi nie pasuje od miotły bardzoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 15:23
futuremama, Isia93 lubią tę wiadomość
-
ja jak mojego a zakupy wysyłam to mu nawet piszę jaki produkt gdzie znajdzie, żeby biedka później z paniką po całym sklepie nie biegał
czasami jeszcze wysyłam mu zdjęcia opakowań żeby wiedział co dokładnie kupić
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r.