Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Buziulka wrote:Monia, tak mówisz o tej lisćie z zakupami, to misięprypomniała taka sytuacja.
Stałam w kolejce po miesi i przede mną stał taki chłopak... tez z karteczką od mamusi, wszystko cacy. I ekspendientka się go pyta, co podać.. a on, że mielone mięso chce z szynki... no i akurat tej szynki nie bylo i tak kobieta mu propobuje inne rodzaje mięsiwa..karczek, łopatke itp. no i chłopak widać kompletnie nie wiedział o co kaman, że on ma szynkę napisaną i że szynka być musi... no ale po 5 minutach dialogu zdecydował się na łopatkę.. ikobitka pyta ile mu tego zmielić... to chłopak na to 10o gram
Ja taaaakie oczy na niego... babka jeszcze wieksze. Ukroiła mu może centymetrowy kwałek i mowi ze to jest 100 gram i że przez maszynke tego nie przepuści.. b nie ma jak ....no i chlopak znowu zmieszany... bo on ma tak na kartce i koniec. No i zmieliła mu to to nawet na tego klopsa z sloika by nie starczyło
Przyszła mama, masaże dobra rzecz
To miłego dnia Futuremama
a igrzyska śmierci są fajne sama na nie czekam
Isia... noo ten kij mi nie pasuje od miotły bardzo
Aa rozumiem:D
To musialo byc chlopakowi glupio haha
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Ja nie mam z tym problemu, moj odnajduje sie w sklepie o wiele lepiej niz ja z reszta w kuchni tez, ja mam do tego dwie lewe rece, wstyd sie przyznac ale niestety tak jest
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
Monia, ja mam z moim tak, że czasami wyślę go na zakupy i w międzyczasie przyjdzie mi na coś ochota, czego na liście nie ma, to musi być jakaś telepatia, bo często mój A. przynosi mi to na co własnie mam ochotę
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-