Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycześc dziewczyny, ja już w sklepie, własnie nawiedziły mnie 2 babeczki z córeczkami takie księzniczki gdzieś w wieku 2 miesiąca, stoją na podłodze w nosidełkach takie cudne, wystrojone i nie chca wyjść ratunku!!!
zaraz ukradne i uciekne, która jeszcze chciała córę to podrzucęIsia93 lubi tę wiadomość
-
Futuremama w sumie to nie powinnam narzekac bo mialam teraz 5 dni wolnego ale w sumie to nie mialam czasu zeby odpoczac (malowanie,sprzatanie u rodziców). Jeden plus tego ze sobie troche psychicznie odpoczelam od swojej pracy. Ale znajac zycie to juz z samego wejscia mnie ktos wkur**..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzyszła mama:) wrote:o rany przeleciałam troche te wypociny...chyba maja cos z głową jak tak bardzo się łumacza:)
futuremama dostała od nas bidula najwięcej w ciry:):*
nazwały nas flustratkami, Ciebie Monia uwazała jedna cwaniaczka ze byłaś inteligentna teraz juz nie...szok co za GARKOTŁUKI!!!
Niech się tylko pojawią na naszym forum... niech spierdalaja gdzie pieprz rośnie, za wysokie progi do naszego forum:)
w pn ide n atydzień do szpitala:) taki turnusik:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 14:20
-
nick nieaktualny