Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHejka... a ja dalej w łóżku. Zimno jak cholera w tym domu i nie chce się wstać. Słyszę jak tesciowa ciężko sprząta chate, wiec git... będę miała mniej. też mam cohote iść na zakupowe szaleństwo ubraniowe i przepuścić troche kasiory no ale.. nici raczej eh
Miłej soboty kobietki :*** -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycześć księżniczki:) powoli widzę światłość w zamczysku mym:)
na zakupach tez byłam coś tam wydałam i zakupiłam....ponadto pół dnia wisze na tel bo mój ma jakieś doły emocjonalne w niemczarni -biedny i go pocieszam głupotami aby mu ulzyc, naprawdę muszę się nagimnastykowac:)
evaa ja tam po infolicu żre jak zawsze, mogłabym przestać hehe słyszałam ,że traci się apetyt ale na mnie niestety nie działa:)
ale pić mi sie chce , szczególnie jak wieczorem przed snem łyknę infolic nie idzie wyrobić i usnąć susza w buzi do tego stopnia jakby śliny w niej nie było. -
No biedaka wczoraj chyba jakieś choróbsko zaatakowało Gorączke miał, łeb go bolał, zatoki miał zawalone. Nie miał siły ręką ruszyć Nie mógł sobie lepszego dnia wybrać... A najlepsze jest to, ze dziś wstał jak nowo narodzony... No prawie Bo jeszcze zatoki zawalone...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywłasnie postanowiłam , ze za tydzień jade do wrocka na jarmark bożonarodzeniowy:) super sprawa nigdy nie byłam, jade i koniec objem się pierników, zapije grzańcami i będzie fajnie:) myślę, że taki klimacik romantyczno- swiąteczny dobrze na mnie wyłynie:)
która ma blisko do wrocka, na wspólnego grzańca?Buziulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny