Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
No widać widać, tylko gdyby nie troszkę tłuszczyku na moim brzuszku to by było już więcej widać a tak to jeszcze poczekamy na większy:) mój jak widzi brzuszek to: "ale już duzzzy brzusio mój" powiem ci że nie omeg już siedzieć sobie noga na nodze bo mnie uciska i nie daje sie niestety długo wytrzymać i narządy juz do góry się przenoszą bo moja fałdka tez znacznie poszła do góry i śmiesznie to wygląda:)
Jestem ciekawa płci didzi ale dzisiaj to raczej mi nie powie po zwykłym usg na Mikołaja 6.12 pojadę na 3d i może zrobi nam prezent i pokaże co tam się kryje miedzy nogami:)Buziulka lubi tę wiadomość
-
Wiesz na początku z faktu że dzidziuś jest rodzaju męskiego to jakos jak rozmawialiśmy to o "nim" i tak myślałam ze chłopczyk ale teraz tez mysle pod kątem dziewczynki nie wiem sama juz co tam bedzie chce dziewczynkę ale i jak syn bedzie tez bede sie cieszyła oby tylko zdrowe i mądre:)
-
monia91 wrote:Czuć czułam. W sumie to najpierw w okolicy 13 dc a potem brzuch tez bolał w okolicy 22 dc. Program jej nie wykryl w każdym razie.
To że nie wykryło nie znaczy że jej nie miałaś na pewno była to tylko program ile razy było ze nie wykryło dziewczynom a i tak okazało się ze sa w ciąży:)monia91 lubi tę wiadomość
-
monia91 wrote:D. Nie musisz odrazu całej butli wypijac
Ja się Kochane zbieram na jakieś zakupy przed moja sobotnia impreza.
hahaha
Monia, ale mnie po jednej lampce głowa boli następnego dnia
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r.