Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTrzeba by było znaleźć współkredytobiorcę z umową o pracę na czas nieokreślony.
albo spróbować jeszcze raz w przyszłym roku ale co się zmieni do tego czasu? raczej nic.
ciekawa jestem czy teściowej długi wpłynęły na decyzje banku.
Pokłóciłam się już z H.
bo się zdenerwowałam i zaczęłam narzekać i płakać a ten, że moje pieprzenie i tak nic nie zmieni, tylko go denerwuje wiec mogłabym sobie darować... Boże.. co ja tu robie? (( -
nick nieaktualnyfuturemama super, że Ci się udało!! alez Ci fajnie!! normalnie zazdroszczę!! ale i się bardzo Cieszę!!
Buziulka fatalnie z kredytem. Myslę, że teściowej długi tez miały na to duży wpływ, każdy z nas ma historie kredytową, jesli kiedykolwiek miał z kredytem do czynienia. za każdy dzień zwłoki odejmuje się punkty w biku i takie tam duperele, jesli miała jakies potkniecia to dupa, historia kredytowa dobra jest wrecz najwazniejsza...
a umowa o prace to tez cholera podstawa. Przykro mi :*
A ze swoim H musisz przeczekać jak chodzi o kase i problemy z nią każdemu puszczają nerwy...
jakiegoś choróbska sie chyba nabawiłam w tym szpitalu, kaszle jak cholera.
wiecie dziwne ale jakoś nie chce mi sie żeby mój z niemiec wracał....straszne to, chyba czas skonczyć z niemcami bo to sie źle skończy!! -
nick nieaktualnya bo piętro niżej sa ludzie z płucami chorymi i moze gdzieś przytargałam zarazki...
a z tym moim to tak zawsze jak pojedzie to kilka dni mi ciezko, później się ogarniam , żyję swoim trybem, nawykami odzwyczajam się od niego i jak wraca muszę wszystko zmieniać, wszystko mnie wnerwia...starzeje się chyba.
wogóle jakieś durnowate te moje zycie!! chyba jakiś kryzys idzie;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie wiem czy dotane umowe... raczej na to nie licze.
Jak coś to może umowe zlecenie. Dupa...
Nie wiem czy tesciowa miała wpływ.. w sumie każdy z nas ma swoją historie kredytową i swój rachunek ale może sprawdzają całe rodzinki...
trzeba iść tam do nich i się dowidzieć co i jak.. bo podobno nawet stan cywilny jest ważny..H jest kawalerem i że niby dlatego...ze może wziąć slub, że może mu się dziecko urodzić i zmieni się dochód... poplątane to wszystko
Moje marzenia o domu runeły z impetem.
Moje życie to póki co ruina. eh
Futuremama - gratuluje bety
zdrowej ciąży i nuuuudnych 9 miesięcy )
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny!
ja jestem po wizycie u gin, powiedziała, że cykle nie są niepokojąco długie jeśli będą trwały powyżej 36 dni to mam się zjawić. Zrobiłam USG (pęcherzyka jeszcze nie widać), cytologię i dostałam skierowanie ma badania hormonalne, tarczycę i mocz.
Mojemu A. lekarka poleciła, żeby brał codziennie witaminę C, cynk i selen. Zasugerowała też zrobienie badania nasienia, ale to za dwa cykle, jeśli do tego czasu nie uda się zajść w ciążę A ja w pierwszej połowie cyklu, mam popijać czerwone wino, ale z umieram
Komentarze podczas wizyty: "Ma Pani bardzo ładne jajniki", "ale ma Pani długą pochwę"
Moja lekarka jest tak fajną babką, że mam ochotę zaprosić ją na wino
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
Kochana z chęcią bym spędzała, ale u mnie wieczory są zawsze na najwyższych obrotach.
Pacę kończę zazwyczaj o 18, wracam 40-50 minut, po drodze robię zakupy, więc w domu jestem koło 19:30.
Kolacja, ogarnięcie bieżących rzeczy typu pranie, zmywanie, prasowanie i nagle robi się 22, a ja nie mam nawet siły żeby odpalić komputer
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
Witam kochane moje:)
ja dzisiaj mam wizytę o 16,30 i proszę o trzymanie moooccno kciuków za mnie i bejbika:)
oby wszystko było dobrze, jutro wkraczamy na drugi level wiec 4 mc się zacznie:)Buziulka lubi tę wiadomość
-
No to D winko podczas gotowania czy ogarniania
Truskaweczka hej :*
Trzymam mocno kciuki :* Na pewno będzie wszystko ok zabieram garść wiruskow
A jak Wy się czujecie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 10:21
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
Oczywiście bierzcie dziewczynki ile chcecie wirusków:)
U nas troszkę lepiej ale ostatnio od kilku dni mam na przemian ból głowy strasznie mocny ze zgagą..wczoraj miałam strasznie wysokie ciśnienie 138/62/60 nie mogłam patrzeć na oczy:( ale nie brałam prochów bo nie chce sie faszerować dzisiaj trochę lepiej:)monia91 lubi tę wiadomość