Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHejo Wam.
Witam się dziś.
Mój siedzi na chorobowym i non stop okupuje laptopa wiec nie mam czym do was zajrzeć.
U mnie bieda, że aż piszczeć przestało hehe...
Ale najgorsze to chyba to, że prababcia (ta co miała operaje) umiera powoli. Jest mi straznie przykro z tego powodu. Byłam wczoraj u niej w szpitlu i gdybym tylko mogła to zabrałabym to cierpienie od niej.. Babcia jet bezwadna. Nie siedzi, nawet sie sama nie przesunie na łóżku. Leży i tylko patrzy tymi smutnymi oczami. Wymotuje jakaś ciemną krwią... coś strasznego...
Eh. życie jest straszne. -
nick nieaktualnyczesc buziulka:* ależ ten twój samolub ze tylko na kompie siedzi:)...a my tak teskniłyśmy!!!
no życie to nic ciekawego, szkoda prababci a najbardziej jej cierpienia, szcześliwi jednak Ci ludzie co umierają na starość we śnie- nie cierpia bynajmniej...
no ale nic, popraw sobie buziulka moze chumor jakimiś duperelami ja wczoraj upiekłam cynamonowe jeze własnie obracam ostatnie sztuki a cieszą strasznie, że moje własne na dodatek smaczen:)
trzymaj się jakos!!:* -
nick nieaktualnydziś to przepadłas na dobre:) ja tez piekłam pierniki, pojechałam tez do zgozelca do croppa bo miałam kupon na 40% wazny do dzis ale same szmaty nie miałam co kupić nawet na siłe:) a to dziwne historie naprawde:)
takze wróciłam na zero bez niczego wow nigdny mi sie nie zdarzyło:)
zaklepałam sylwka od jutra zre sałaty jednak zeby troche zapasc sie do swiat w swieta sie najem wróci wszystko do stanu dzisiejszego i bedzie grało:) bo jak dowale to w 38 sie nie zapne za cholere;/ a ja mam taki organizm ze w ciagu tyg umiem przytyc albo schudnąc:)
a teraz tez kończe wino i spadam spac:) dobraj nocki :* -
nick nieaktualny
-
przyszła mama:) wrote:jesteśmy meldujemy się...ja juz z mego rewiru strasznie cięzkiej pracy:)
moja dieta poszła w łeb rano tosty teraz kawa zaganiana piernikami matko 1 dnia nie moge wytrzymac:D:D:D -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki Wam tez się pochwalę
Zadzwonił do mnie rano kurier że ma paczkę dla mnie ale później tak sobie myślę przy śniadaniu że co to może byc nic nie zamawiałam i mąż też...no i czekam na niego. Odebrałam paczkę i okazało sie że wygrałam Zestaw Kosmetyków z Nivea bo kiedyś w październiku wzięłam udział ale zapomniałam o tym hehe a tu Mikołajkowy Prezent jak nic:) Super teraz mi się humor poprawił
Isia93, przyszła mama:) lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny! chyba będę mamusią na razie widzę dwie kreski jak byk - także wow! jakieś takie niedowierzanie...boję się cieszyć, że jeszcze za wcześnie na radość...ale i tak się cieszę Będę mamusią!
Isia93, Truskaweczka250, przyszła mama:), Kisieńka, Yuly lubią tę wiadomość
-
Baś wrote:hej dziewczyny! chyba będę mamusią na razie widzę dwie kreski jak byk - także wow! jakieś takie niedowierzanie...boję się cieszyć, że jeszcze za wcześnie na radość...ale i tak się cieszę Będę mamusią!
Super!! wstaw zdjęcie pochwal sie:)Baś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mogło by być lepiej, po cichutku liczyłam, że dziś tempka się trochę podniesie i zrobię test i będzie w końcu pozytywny, niestety spada ;/
A tak to wszystko ok, powoli zabieram się za robienie prezentów na święta
A jak tam u Ciebie i maleństwa?
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend.