Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
kochana, ja to wszystko wiem... czasami mam tylko takie wielkie poczucie niesprawiedliwości... Byłam w sobotę u rodziców, w moim rodzinnym mieście, jechałam rano do fryzjera i przejeżdżając obok przystanku autobusowego zobaczyłam znajomą z dawnych lat w zaawansowanej ciąży, z papierosem w ręku...
Wieczorem brak opowiada, że nasza była sąsiadka też jest w ciąży, tylko pojawił się problem bo nie wiem z kim! No szlak mnie trafia!!
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
Co prawda to prawda.
Nie dajmy się zwariować
Aktualnie siedze na stronie smyka i wybieram to cholerne zabawki. Wiecie co Wam powiem ? Wnerwia mnie ten smyk
D. No niestety tak to już jest. Niesprawiedliwości niestety nie zniknąłWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 15:02
-
nick nieaktualnyszukałam tej stronki ze dwa dni...jakas ja zakręcona:)
kupiłam własnie 2 porody!!! mam nadzieję, że jakimś 2 maleństwom ułatwi to start...i zaraz mam nadzieję zostane aniołem jakieś biednej osóbki!!
najchętniej to bym przygarnęła ze 3 małe czarne pole ale mój by chyba zawału dostał
o ta strona:
http://www.dobrafabryka.pl/aniolyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 15:10
-
monia91 wrote:Co prawda to prawda.
Nie dajmy się zwariować
Aktualnie siedze na stronie smyka i wybieram to cholerne zabawki. Wiecie co Wam powiem ? Wnerwia mnie ten smyk
D. No niestety tak to już jest. Niesprawiedliwości niestety nie zniknął
Monia, my w sobotę kupiliśmy z okazji Mikołaje prezent dla chrześnicy mojego A. mała ma teraz fazę na serie dla dziewczynek "Lego friends" i powiem Wam, że nie wiem kto miał większą radochę jak układał te klocki, ona czy jamonia91 lubi tę wiadomość
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
nick nieaktualnyno nie wiem czy dobra wiele mam za uszami ale zawsze pomagałam.jakos tak mam wiele daje mi to radości zaczynając od wniesienia zakupów starej sasiadce do wpłat jakiś na coś
ale myśle, ze to zadna szlachetność a jakiś moralny obowiązek , kto wie czy mnie nie czeka wyciągnięcie ręki do kogoś a dobro powraca ponoć -
nick nieaktualnyno można ile sie chce nawet 5 zł więc mońka do dzieła!!
no ide ide do fryzjera miałam scinac na boba i zrobić jasniejszy blond...ale ogladam teraz eske i same długie kudły maja i tak mi się to podoba i nie wiem co zrobie.
gotuje barszcz. coś mnie naszło:) jutro do nowej hurtowni jade ciekawe ile dla Polusi ustrzele perełek:) -
nick nieaktualnyD. no cudownie!! jak ja lubie jak ludzie pomagaja:)!!! normalnie czuje się jakbym sama prowadziła tę fundację haha:)
swoją droga podjęłabym się jakieś takiej akcji , jakies zbiórce a wogle jakby mnie mój póścił to bym do afryki wyleciała pomagać , zawsze mi sie tak marzyło....
no nic czas na winko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyo rany ale barszcz mi wyszedł do rana zjem cały gar!!
a włosy zetne w cholere na boba co s pofarbuje ja lubie zmiany na włosach miałam juz od czarnego, rudego, do platynowego blondu takze nie straszne mi nic:) a teraz juz chyba spadam , dobrej nocki do jutra:* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny