Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynic nie odjebało buziulka tempa strzała a tamto uało się przypadkiem napisac:)...czarnula nie jestem taki ciemny blond ale do tego jasnego co ostatnio był to dość duza różnica no i ta długość masakra włosy mogłam oddać na cele harytatywne tyle ich było:) jutro sie wypindrzę i zdrobie zdjecie może bella powie, ze jestem gruba brzydka i trzeba było mnie za wczas odizolowac:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyw porządku
wracam na "dobre tory"
miałam troche czasu "załamania" bo problemów znow od groma.. babcia, dom... ale co tam. Smutą i tak nic nie załatwie wiec lepiej żyć z usmiechem niż z puszczoną kwintą.
zycie ma sie jedno
pogrzeb babci jest w czwartek przed 14
wypisałam sobie już wolne na ten dzień
cały czas o niej myślę i zastanawiam się gdzie teraz jest i jak jej tam jest, gdziekolwiek się znajduje..
Mój twierdzi że siada mi psycha juz
ale mnie to strasznie ciekawi..
kiedys interesowałam się tym, duzo czytałam o śmierci klinicznej ipodróżach astralnych można sie wkrecicWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 22:28
-
nick nieaktualnyBuziulka lepiej sie nie zastanawiać zbyt szczególnie ja jak sie zastanawiam nad tym bo 2 lata temu przerobiłam smierc babci, bardzo strasznie to przeszłam byłam jej ukochana wnuczką i takie tam....no własnie i jak sie zastanawiałam zagłębiałam to było gorzej, przestawiałam sie na myslenie pustaka twierdac ze skoro nasz taki fajny papiez tam chciał isc to i mojej babci jest zacnie:) na spokojnie:*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam
Ej, dziewczyny.
Uważajcie na fałszywe ogłoszenia o prace. Dzisiaj bym sie nacieła gdyby nie moja bystrość umysłu. W
Wysłałam CV na adres mail podany w ogłoszeniu. I dosłownie za parę chwil odpowiedź, że mam pobrać plik i wypełnić go w celu potwierdzenia kandydatury. Klikając na "download" paczę a tam komunikat "podaj numer telefonu" i światełko się zapaliło w głowie mej. Wpisałam adres w google i sie wydało wszystko, że to oszust. Że plik sie nie otwiera a za smsy które do Ciebie wysyłają płacisz 18zł!!
Czego to ludzie nie wymyślą!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 08:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDla mnie może nawet lać deszcz...
świeta i tak beda do kitu
przez wszystko eh...
a juz myslałam ze mi humorek wrocil
w ogole wczoraj musiałam przeprosić okluary - bo soczewki odmówiły mi posłuszeństwa
i jest dziwnie w nich hehe
odzwyczaiłam sie chyba