Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczesc laski ja na moment na chwile:)
buziulka fajnie z tą wpłatą normalnie słowa, ze ja kogoś do czegoś zmotywowałam- szał
wróciłam od fryzjera: przyciemniłam sproro włosy i obciełam z pół metra haha:)
na boba mama mnie własna nie poznała:) ja to mam moc- zobaczymy jak mój, była blondyna o długich włosach teraz ciemny bob:)Isia93 lubi tę wiadomość
-
Baś ja z ciekawości wczoraj rzeczytałam zakończenie trzeciej części o i lipa. Liczyłam na coś fajniejszego, a nie na zakończenie które ostatnio jest bardzo częste.
Film ogólnie ok, zresztą aktor też
przyszła mama chcemy zobaczyć Twój nowy fryz
Ja idę na zakupy
Buziaki :*Baś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysiemandero:)
wróciłam z hurt...urwanie dupy mam musze ogarnąć to troche i wrzucic na strone:)
takze zdjecia wam wysle włosów ale jutro dziś za wiele na łbie:) ale jutro wysle powiecie jak mi tam w ciemnym bobie haha:)
ciuchy takie ładne wszystko dla małej dziewczynki naodkładam dla mojej poli pewnie wiekszość i na sklep nie bede miała:) własciwie to ja chora jestem bo tak się ciesz ze mam cos nowego dla poli a ciązy mej ni widu nie słychu:)
miłego wieczoru bede zaglądała do was plotkary:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydaj spokoj
masakra
nawet nie wiem jak mam to "skomentować "
ale moze lepiej nie, bo znowu bedzie ze ""plotkary obgaduja za plecami" haha ;d
edit
z tym głębiem to byl strzal w dziesiatke
az monitor oplułam
wyrwałam od mojego kompa to i jestem )Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 21:33
-
nick nieaktualnyto fajnie ze jestes ja jednak obaliłam lampke wina i nie wytrzymałam nawyzywałam ja jak prostak tą belle całą własnie teraz ale jak zobaczyłam co pisze to wiesz zagotowało mi się...ja tematu nie znałam i nikogo nie obgaduje buziulka jak kurwa mówi że nie sznuje dzieci z fundacji tvn to jest zimną wyrachowaną kurwa, daunem, którego tzreba było usunąc za wczasu i mówie to wszem i wobec!!
buziulka a ty wiesz ze mam którtkie ciemne włosy?? ło matko nie moge sie przyzwyczaić -
nick nieaktualny