Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Takie uroki ciąży Wszystko bym dała, żeby też mieć takie dolegliwości
Ale życzę Ci żeby szybko to przeszło
Patrząc na mój wykres to raczej nie mam już żadnej nadzieji, nie wygląda ciążowo ;(
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Buziulka pomyśl sobie, ze babcia już nie cierpi. Nie jest łatwo wiem. Ale jak w zeszłym roku w czerwcu byłam u Ś.P Dziadka i Go zobaczyłam jak marnie wygląda, strasznie schudł, w oczach tylko smutek (gdzie zawsze był to żywy człowiek pełen energii w domu nie mógł wysiedzieć, do Częstochowy chodził itd.), jak cierpi no przeżyłam lekki szok i chciałam żeby coś zrobili zeby tak nie cierpiał. Dziadek dostawał zastrzyki z morfiny które też uśmierzały ból tylko na chwilę. Nie powiem, ze cieszyłam się gdy umarł bo był dla mnie bardzo bliski, ale pocieszała mnie myśl, ze już nie cierpi. Więc moze po prostu pomyśl sobie, ze tam jest jej lepiej nie czuje bólu, nie cierpi. Tulę mocno :* :*
Truskaweczka no super prezencior Ja w mikołajki to dostałam taki prezent, ze nikt by takiego nie chcial
Isia może jeszcze odbije ta Twoja tempka :*
Baś gratulacje !!Baś lubi tę wiadomość
-
Monia nie sądzę, no nic trzeba się z tym pogodzić i tyle nie chcę sobie psuć humoru w grudniu bo kocham ten miesiąc więc już nie myślę o wykresie itp. Zamartwiać będę się od stycznia!
No Monia prezent miałaś jedyny w swoim rodzaju ;Pmonia91 lubi tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Ogólnie to ja potrzebuje na razie prezenty dla kobitek, bo jak mojemu kupuje tą golarkę, a on pewnie dostanie jakies pianki i maszynki ( bo ciotka już ostatnio powiedziała, że te golarki to do dupy są, bo ja jej mówiłam, ze chce Przemkowi kupić, że lepsze są zwykłe). Zresztą po dzisiejszym zamieszaniu to nie wiem co on będzie chciał ciotce kupić, o ile w ogóle coś będzie chciał kupić Więc zostaje nam tylko teściowa i druga ciotka.
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny!
nie zaglądam, bo tylko się denerwuje jak patrze na mój wykres, 21 dzień cyklu, a owulacji nie widać... Miał być piękny prezent pod choinkę i guzik z tego... Jakiś spadek formy mam, tylko wyć mi się chce
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
nick nieaktualnyale was tu pełno dziś- cudownie stęskniłam się
Buziulka- przykro mi,wiadomo nie cierpi babulka ale cały ten okres paskudny, trzymaj sie jakoś:*:*
D. nie łam się zobacz u mnie owulka ksiażkowa a od 2 lat lipa także Ty masz chociaż na co zgonić!!
evaa Ty to pozyjesz skubańcu!!
no i sie pogubiałm co której miałam pisać...no nic - witam te , których nie przywitałam!! -
ja chyba się zaczęłam za bardzo spinać, muszę wyluzować... Moja przyjaciółka rano dzwoniła, na USG właśnie jechała, kolejna koleżanka z czasów szkolnych urodziła w Mikołajki... Ciągle docierają do mnie informacje, że ktoś jest w ciąży, ktoś urodził a u mnie dupa...
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
nick nieaktualnyD. ale wiesz tak między Bogiem a prawdą jak tu się wyluzować...tak jak mówisz, atakowane jesteśmy dziećmi i ciążami...
nie dajmy się tylko zwariować i już będzie dobrze...
ja np jutro jade do nowej hurtowni wiem że naciągne do domu wór szmat dla mojej Poli wiem , ze bede później to układać i sie lekko wnerwiać....ale trudno nie wyje, nie obwiniam świata nauczyłam się już po 2 latach:) jakos to będzie przeciez każdy predzej czy później robi dzieci zrobimy i my!!
głowa do góry jakoś to będzie- to moje motto życiowe:)D. lubi tę wiadomość