Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydzwoniłam do mojego:)
jak zaczęłam o aucie i leasingu to wczorajsza kłutnia poszła w zapomnienie sladu nie ma:)
także w styczniu będziemy miec nowe bo i po co czekać do wiosny:)
a co do zmian może i ja bym cos pokombinowała przed swiętami ale jezu juz nie wiem co?;/ ...hmm -
Ja już dawno chciałam rolety, ale mój mówił że i tak nie wiadomo ile będziemy z teściami mieszkać.
Jest całkiem spoko, na początku i tak przyda mi się pomoc także tak prędko się nie wyprowadzimy. Dopiero jak mnie wkurzą jakoś to na ten moment opcją jest mieszkanko po mojej babci ale na wiosce (blisko mojej mamy) więc chyba oboje przed tym będziemy się bronili💔(cb) 12.2020
👦08.2015
👧12.2018 -
nick nieaktualnyoch a ja tak sobie myslę, ze w zasadzie to marzy mi sie tylko Pola!!
wszystko inne mam;/ buu i doła zaraz załapie
no nic dzisiaj mi przychodzi żel ten conveite czy jak mu tam, bedę działać na święta i sylewstra a nóż coś da ten świąteczny czar...choć w tamtym roku czar był jak cholera i guwno z tego...
-
Przyszła mama, proszę mi tu doła nie łapać
Zobacz ile tu życzliwych duszyczek kciuki trzyma. I wino na endometrium.
My wszystkie kciuki mocno trzymamy i wierzymy że te świata będą wyjątkowo magiczne i zazieleni się tu bardzo bardzo :*
A przynajmniej ja bardzo wierzęWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 12:30
D., przyszła mama:), monia91 lubią tę wiadomość
💔(cb) 12.2020
👦08.2015
👧12.2018 -
nick nieaktualnyhello evaa z Tobą się dzis nie witałam:)
uciekłam z pracy:)miałam dalej sprzątać ale jak mówiłam i myślałam ja umiem tylko rano po południu zadne siły nie są w stanie mnie zaciągnąć do domowych prac:)
evaa a Ty rybe w piatki jesz bo taka religijna jesteś czy co?
no a tak wogóle to wykupiłam chyba pół biedronki słodyczy postanowiłam ,że jutro zabawie się w mikołaja i pojade do domu dziecka obok na wioske , myślę ,że się ucieszą
pewnie będę później wyć cały dzień no ale jakoś mi ich tak szkoda;/D. lubi tę wiadomość