Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA no jesli isia taki temat to jak najbardziej lekarz 2-3 bo kazdy co i nnego gada-porownasz.myslalam ze to o wyniki chodzi....
Buziuka wierze ze cie wnerwia moj przez 8 lat raz wyszedl na kawalerskie mojego brata wrocil po 1,5godz tak sie upil ze go przyniesli on biedny nie pije a tu chcial mlodziezy dorownac;)
Obejrzalam bajke w 3d o niko riko czy cos i ide spac.nerwowy dzien za mna. Do jutra kochane:*Isia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Evaa wrote:Hej a ja nie chce byc na fioletowej nawet jak zostane brzuchata bede plotkowac na rozowej stronnicy.... Dla V.I.P.
A dlaczego? Hmm, to ja pójdę na kompromis - zostanę tutaj i będę też tam... fajnie tak się rozdwoić chociaż w wirtualnym świecie
-
nick nieaktualnycześć kochane!!:*
evaa fajnie Ci z choinką u mnie leje na całego a w noc wiało az drzewo o okna mi sie tukło...
także jaka pogoda taki mój humor:)
pije kawe z mama później przyjeżdza brat ibratowa i tatuśko z niemiec zatem zamierzam w pięknym nastroju się upic:)
miłego dnia kochane moje!!!:*:*:*monia91, Buziulka lubią tę wiadomość
-
Hej laseczki :*
Evaa a co ja mu się tam będę tłumaczyć. Hehe. Kupię i niech se stoi i czeka na jakąś super okazję.
Fajnie z ta choinka Ja najpierw muszę dywan wyprać, a ze teraz mam tą rękę rozwalona to chyba na tygodniu zrobię. Poza tym to chce kupić żywa choinkę i nie ma na razie nic specjalnego.
Przyszła mama upij się i upij przy okazji te Twoje nerwy i smutki
Miłego dnia :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 10:30
przyszła mama:), Evaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyeva, super choinka
ja też mam w pokoju taka mini version haha
Monik, ja tez mam dywan juz do prania a taaak mi sie nie chce... wezme sie z to za tydzien bo w sumie smarkam sie, może lepiej się wtej wodzie nie bebłać.
W pt mam tego całego genetyka... i pojade tam z okresem...
nie wiem czy to dobrze czy to niedobrze. Liczyłam ze zrobi mi jakies super usg a tu chyba lipa... chyba, że nie zrobie przerwy w tabletkach i @ nie będzie... sama nie wiem co robić. hmmmm
przyszła mama to super gości masz
u mnie wczoraj była Patka, wypiłyśmy wino i obejrzałam w koncu wesele z płyty z lipca
iiiiiiii
musze schudnąć!!
bo wyglądałam STRASZNIE
buźźź ;*
Evaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Evaa śliczna choinka Ja moja ubieram w poniedziałek, jutro jedziemy kupić
A w rękę to nóż sobie wbilam, na szczęście obyło się bez pogotowia, ale ręką zabandazowana ogólnie juz w miarę ok .
A my byliśmy dziś na jarmarku w Łodzi, zakupiłam parę prezentów dla dzieciaków papiery do pakowania i jakieś dekoracje. Oczywiście nie obyło się bez grzanca
A tu widzę cisza. Przyszła mamita zapija swoje nerwy i smutki, a reszta ?Evaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny