Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHejka
Kuruje się, kuruje... na przemian tabletki z %% haha
ale katar tak czy siak - leczony trwa 7 dni a nie leczony tydzień...
najgorse to kichanie.
mój wczoraj znów polazł pić do szopy tyko kolege sobie zmienił..
przyszedł po 23 i jeszcze próbował mnie do namówić...pf!
no obcnie też już jestem sama... bo pojechał z sąsiadem do dzaidka oddać mu kase (wieś oddalona 20 minut od nas) i nie ma go już 1,5h.
ale nie... to ja się czepiam wszystkiego, on jest aniołem...
eh
Miłej niedzieli -
Evaa wrote:Isia kochana ja mam dlugoo nadzerke nie wypala sie jej.... Tu we wloszech jak powiedz.ze w polsce gin ni chcial ja mrozic wypalac itd. To mi powiedziala ze apsolutnie sie juz mie dotyka nie wypala no jak cyt.jest ok w niczym nie przeszkadza nadzerka.... Wiec isia dobrze robisz idz do 2gin bardziej kompetentnego.... Buziaki
Ja wlasnie duzo czytalam na temat wypalania w internecie i takie cos moze skutkowac problemem z zajsciem w ciaze, problemem z porodem czy bolesnymi miesiaczkami. Ciesze sie, ze jej nie posluchalam i nie zgodzilam sie:-)
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAaaa lipa z tym wszystkim.
Z pracą - staż nieprzedłużony, od nowego roku mogę składać podanie o nowy.
No i robiliśmy drugie podejście z kredytem na remont domu. Byliśmy u konsultantki finansowej, dalismy jej dane, miała się zorientować co i jak i dzisiaj nam powiedziała, że hipoteka nam nie wychodzi. Po prostu.
Możemy dostac kredyt bez hipoteki 50 000zł a rata 620zł miesiecznie.
I zeby w ściane..
Plusem tego jest to, że nie na 35 lat a na 10. Ale co z tego jak z finansami stoimy obecnie źle.... eh... a niby życie ma być przyjemnością
inni sie mogą zadłużyć na kolosalne kwoty na niewiadomo co a człowiek chce dom wyremontować i nie dostanie.. to ci polityka.....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 11:40
-
nick nieaktualnycześc kochane przepadłam na 3 dni...było fajnie:)
widze mało pisałyście.. ale to chyba już te ciśnienie w dupie u kazdego ze swietami i całą reszta:)
evaa ładnia choinka- my po swoją jedziemy chyba w sobote bedziemy wycinać jak "grizłoldy:)"..ledwo zyję, zapuszczam jakiś film i kime w fotelu w pracy:)
miłego popołudnia kochane:* -
nick nieaktualny