Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyno cześć laski, trzeba wrócic na stare tory i plotkować
ja szukam prezentów na potege na allegro i w necie bo koncepcje się sypły:)
do tego szukam auta bo mój jednak ma ból dupy i to straszny po audi mojego brata i postanowił do sylwka kupić też audi też a6 tez kombi ale z innym silnikiem bo mojego brata to oczywiście silnik do dupy bedzie sie psuć jak cholera myślałam ,ze padne ze śmiechu no ale szukam co by sztrucla z tej zazdrości nie kupił
u mnie porządki w rozsypce nie mam kiedy ciągle ten sklep a wieczorami chałupki rodzinne:)
-
hej dziewczyny!
my dziś prawdopodobnie odbieramy samochód już nie mogę się doczekać pierwszej jazy
udało mi się namówić mojego na sprzedanie kabrioleta, przekonałam go, że dwa samochody są nam niepotrzebneprzyszła mama:) lubi tę wiadomość
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
nick nieaktualny
-
przyszła mama:) wrote:no to fajnie D. z tym autem takie pachnące cacuszko z salonu:) fajnie:) szerokiej drogi zatem:) może do mnie na kawę sie rozpędzisz?
kochana, kawy nie piję ale na herbatkę mogę podjechać planujemy jakąś wycieczkę w weekend żeby przetestować autko w trasie
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
Co do samochodów to ja musze nasz ogarnąć troche przed zimą. Kurzy się jak cholera przy zamkniętych szybach.
Co do prezentów to nie mam dla całej rodziny mojego, stwierdziłam niech on się tym martwi, i dla siostrzeńca nie mam, bo nie mam pojęcia co mu kupić. Na zakupy nawet nie mogę iśc bo czekam na kuriera. -
a ja jeszcze ani jednego prezentu nie mama, od przyszłego tygodnia mam urlop, więc w poniedziałek pojadę.
tylko dla mojego A. mama, koszulkę "będę tatą" gdyby zdarzył się cud na święta
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
D. prezent super
Ogólnie to mnie ostatnio wszystko denerwuje Rodzina małża kupi nam jakies pierdoły których ja potem nie używam zamiast kupić nam coś sensownego. A przepraszam raz dostałam od ciotki ładne perfumy, ale no kurde blaszka perfumy to ja sobie sama moge kupić. I teraz ja mojemu kupiłam tą golarke, a oni pewnie (co roku tak jest) kupią mu maszynki jednorazowe. Jak nie wiedzą co kupić to niech się zapytają, mam milion rzeczy które by mi się bardziej przydały niż jakis tusz do rzęs, czy lakier do paznokci( w zeszłym roku dostaam taki zestaw z Rimmela ) Jak już wydają kupe kasy na tego typu rzeczy to niech kupią coś innego fajniejszego, a nie. Ehhh
Teraz jeszcze wymyśl człowieku pezent dla 8 latka który potrafi mnożyć, dzielić, nie mówiąc już o płynnym czytaniu i w ogóle Kupimy mu Krzyżaków, albo Potop
Sorry musiałam się wygadać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 13:26
D. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhehe Mońka z prezentami tak jest że to poroniony pomysłi bardzo stresujący...kiedyś dostawało się dezodorant i kosmetyczke i był szał dupy..teraz każdy wszystko ma kupuje się na biezaco co potrezba kazdy ma swoje firmy przyzwyczajenia i co tu kupowac...dla mnie to mega problem nie mam pomysłu na nikogo....
-
nick nieaktualny