Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Przyszła mama ja to jak mojego poznałam był w sumie kilka miesięcy po rozwodzie to on NIC totalnie NIC nie miał Pracował na wyjeździe tamtej pięknej kase dawał i tyle jego. Ona sobie kupiła, dziecku kupiła a jego w dupie miała, a on jak go wiecznie nie było wiecznie w robocie był to miał wszystko super, ale robocze. Poza tym nie jest wymagaącym facetem hehe Jak już ta jego familia nie wie co kupić niech kase da i w dupie
-
nick nieaktualnyno chyba ten alkomat zostanie bo nie mam co...może coś do roweru bo on jeździ jak szalony ale też ma tylko swoją jedną firme nawet nie wiem jaką, miały być kosmetyki do auta ale ktoś mnie wyprzedził....książki wszystkie o fotografii już mu kupiłam jego ulubionego autora a reszte dokupił sam...jeny...i jeszcze tato mi został miałam kupić mu coś do wedkowania i znowu dupa brat mnie wyprzedził;/;/...
-
nick nieaktualny
-
przyszła mam rzeczy do wędkowania nigdy dośc A alkomat to dobry pomysł kupie mojemu na urodziny No z takich kart bym na pewno była bardziej zadowolona niż z kosmetyków które potem wydam
Evaa dlatego mam to własnie gdzieś i niech się mj martwi jakie im prezenty kupićWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 13:55
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Evaa zazdroszczę!!
my taki spontaniczny seks uprawialiśmy na początku znajomości, kiedyś zdarzyło nam się kochać zimą w jacuzzi na zewnątrz hotelu - to było coś!
teraz też nie mam na co narzekać, żadna rutyna póki co nas nie dopadła, ale czasami brakuje mi takiej spontanicznościEvaa lubi tę wiadomość
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny