Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochaniutkie :*
Ja wróciłam od fryzjera W weekend zrobiłam bigos
Buziulka no z pracą ogólnie to lipa, bo jak już coś jest to chcą doświadczenie.
Przyszła mama opowiadaj jak tam weekendzior zleciał ?
Truskaweczka co tam u Was ? Jak się czujecie ?
-
A dobrze się czuje w sobotę z mężem sprzątałam pokój łazienkę i korytarz i kręgosłup tak mnie już na koniec dnia bolał ale trzeba było to zrobić.
A tak w ogóle to dziewczyny pieczecie jakieś ciasta na święta? Bo ja nie mam pomysłu nawet na jedno ciasto bo tak to nie piekę ciastek bo nie umiem i tym samym nie znam żadnych przepisów może podrzucicie jakiś dobry przepis na ciasto:)? -
Mi gin powiedział kiedyś ze jak jest lekko bezowy to znaczy że gdzieś poleciała kropla krwi i zanim doleci przez szyjke pochwy to już jest beżowa a ze sluzem to już nawet nie ma mocnej barwy dla mnie to nic złego ale możesz spytać giną o to i da ci luteinę ale to normalne:) w czasie cyklu;)
-
nick nieaktualnyHej waaam
Pozostało: 2 dni
Kisieńka, tak - staz mam płacony, co miesiac jak normalne wynagrodzenie tylko, że z Pup(y).
Zazdoszcze Wam tego sprzątania
Ja kompletnie nie wiem co mam w tym domu ruszyć i czy w ogóle mam coś ruszać.
Dobija mnie fakt, że nic nie można w tej kwestii zmienić. Z kredytem sie pożegnaliśmy już. Nie stać nas teraz, a w przyszłym roku mojego dochody ulegną pomniejszeniu więc....lipa.
Niedługo dostane @ i chodzę jak bomba zegarowa
MiłeeeegoWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 07:21
-
Z tymi porządkami - ja jeszczenie zaczęłąm - jak wracam z pracy to juz jest za późno na sprzątanie, bo przy tych energooszczędnych zarówkach to juzniec nie widać i nie wiedziałabym nawet czy dalej brudna czy ju czysta ta podłoga. Poczekam aż będę m iała wolne...
to dobrze, ze płacili, ja za swoją pracę tez mam wrażenie dostaje wypłate z Pupy więc to teraz akurat norma albo nasze wymagania sa niebotyczne
a to prawda z tymi kredytami - jak człowiek biedny to nawet zadłużyć sie nie może
a próbowałas w SKOKu? tam jakoś łatwiej i o przyznanie i o spłatę -
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/fe65e2fc4032.jpg
to tak apropo winka co wieczór
Yuly, Pup(a) to chodziło mi Powiat. Urząd Pracy
ale wypłata jest pupy warta również wiec się zgadzam
Nie, nie próbowaliśmy... ta Pani ma jeszcze coś pokombinować.
SKOKI no nie wiem... nie jestem do nich przekonana zbytnio.
Ja też czekam do weekendu... zrobie co bede uważać i z czego korzystam i finito... bo w jej kuchennych szafkach troche głupio sprzatac, nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 08:30
Evaa, przyszła mama:) lubią tę wiadomość
-
ha! Nie skojarzyłam że chodzi o urząd ale blondynka ze mnie !
czemu nie SKOKi? -
nick nieaktualnyA SKOKI daja kredyt na hipoteke?
Wiesz u nas to pokręcone jest troche bo dochód mój ma z ziemi, z ha i z dopłat unijnych i nie każdy bank bierze to pod uwagę dopłaty.. a z samych ha nie wychodzi w ogóle zdolność.
Dopłaty nas ratują bo dostawaliśmy duże i dochód skoczył do góry ale po nowym roku dostaniemy polowe mniej dotacji i z tego powodu dochód tez się zmniejszy...i po nowym roku bedzie ciezko z jakimkolwiek kredytem.
bez hipo dają nam teraz max 40 000 na 10 lat ale niestety raty są dla nas za wysokie póki co... ani ja ani mój nie mamy pracy - ani nawet prawa do zasiłku heh.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 09:00
-
nick nieaktualnycześć laski:):*...ja wkońcu ryszyłam i ze sklepem i z domem więc neta i forum lekko odstawiłam bo czasu brak:)
wczoraj wkońcu pomyłam witryny i szkło dziś rano ogarnęłam balkon i sklep z ozdobami bo stwierdziłam że musze wymienić babki na choinke:)
w czwarte mój już wraca coś mi tam pomoże, ogólnie brat bratowa tato pod reką jakoś szybko dni mijają coś się dzieje- fajnie:)
stwierdziłam ,że odpuszczam starania i jazdy z tymi monitorowaniami w nosie juz to mam...chyba ewaa dołączam do Ciebie wnerwia mnie już brak rezultatu...
co bedzie to bedzie.Evaa lubi tę wiadomość
-
Hej laleczki:-)
Widze, ze chyba przygotowania do swiat ida pelna para bo straszne malo rozgadane jestescie:-)
Buziulka nie zazdroszcze sytuacji z tym kredytem ale na skoki raczej bym sie nie decydowala.
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend.