Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej hej:-)
Witam sie z Wami szybko i biegne do sklepu a pozniej biore sie za czesciowe porzadki, trzeba cos z tym ruszyc bo od kilku dni cos tam niby przecvieram ale takie sprzatanie to o dupe rozbic! Trzeba zaczac na porzadnie:-)
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybuzik zmienił awatarka
ja tez nie wiem kiedy zaczne sie starać o dzidzie... ale raczej nie prędko.
nawet nie wiem czy zachacze o przyszły rok
trzeba ogarnąc ten bajzel który się stworzył.
ale co tam
i tak wam bede marudzić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 14:46
Evaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja jeszcze godzinka i zaczynam weekend dziś idę na koncert przyjaciółki, a jutro jedziemy na jakieś zakupy ubraniowe, muszę kupić jakaś kieckę, bo w poniedziałek mam wigilię firmową i muszę jakoś wyglądać
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
Buziulka wrote:buzik zmienił awatarka
ja tez nie wiem kiedy zaczne sie starać o dzidzie... ale raczej nie prędko.
nawet nie wiem czy zachacze o przyszły rok
trzeba ogarnąc ten bajzel który się stworzył.
ale co tam
i tak wam bede marudzić
Moze wszystko sie ulozy szybciej niz myslisz i nie bedziesz musiala tak dlugo czekac ;*
przyszła mama:) wrote:No szczerze mnie też zaczyna to wkurzać te całe starania te ciśnienie...ale co musze to przeczekać....wyć nie wyje, załamywać się nie załamuje działam jak się uda to cudownie jak nie bede nadal czekać;/ i już
Ja tez juzmam dos staran wiec sobie odpuscilam na razie, w styczniu chcezrobic badanial mam nadzieje ze w koncu bede mogla na nie isc i gin mnie nie zlekcewazy:-)
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja ubrałam sobie dzisiaj choinke...
zrobilam zapiekanki...
i jem sobie je sama bo mój poszedł pić wóde. ha.
prosiłam go aby umowił nas na ta wygraną kolacje... no ale nie umowił...
chyba ja komus oddam.
nie wiem czemu ale zawsze jak H idzie pić beze mnie to mam taaakiego nerwa.
ale nic straconego.
przyjdzie zaraz znajoma i obalimy wino, a co!
nie wiem czy się ułoży tak szybko...
wszystko stoi na głowie wiec na razie o tym nawet nie myślę bo nie chce się dołować -
Przyszla mama pewnie masz racje ale jest jedna rzecz, ktora nie daje mi spokoju a ktorej sama niue sprawdze:/
Jak bylam u ginki powiedziala, ze mam zaczerwienienie na szyjce macicy i ze to nadzerka wiec trzeba wypalic, zrobila cytologie i kazala sie zglosic na wypalanke ale wyczytalam, ze to nie wskazane jesl chce miec sie dzieci wiec poszlam jeszcze do innego gina, powiedzial, ze zaczerwienienie rzeczywiscie jest ale u niego na cytologi nic nie wyszlo i powiedzial, ze widocznie jakis nablonek sie wywinal. Chcialabym wiedziec co to tak na prawde jest, moze przez to mam problem zeby zajsc w ciaze. W dodatku jak mam okres to od kilku miesiecy nie umiem wytrzymac z bolu, mam dziwne skurcze itp. Moze to ma z tym jakis zwiazek dlatego chce isc jeszcze do innego gina
Od lipca 2014 na ovufriend.