Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Baś wrote:hej dziewczyny! chyba będę mamusią na razie widzę dwie kreski jak byk - także wow! jakieś takie niedowierzanie...boję się cieszyć, że jeszcze za wcześnie na radość...ale i tak się cieszę Będę mamusią!
-
hahaha, faktycznie niezłee
ta cala Bella, to pewnie w rzeczywistości, biedna zakompleksiona dziewczynka, która w internecie za wszelką cenę próbuję stworzyć swój idealny świat.
Zastanawiam się tylko, jak osoba, która pododbo została zgwałcona w wieku 14 lat w wyniku czego była w ciąży, którą poroniła, może nie mieć w sobie za grosz serca i współczucia do drugiej osobyEvaa, przyszła mama:) lubią tę wiadomość
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
przyszła mama:) wrote:haha widziałyście memy staraczki dla belli:) na 27-28 str no czad az się popłakałam ze śmiechu:)
D. popatrz rozśmieszysz sie trochę:* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya wszystko do "kupy" się zebrało...i nie ma mojego bedzie na same święta...i boli mnie brzuch jak co m-c zbliza sie franca...i pogoda i brak Poli i wogóle nie wiem co mam ze sobą zrobic....chyba jakieś przesilenie....czytała artykół, że czesto jest tak , że jak osoba długo nie moze zajsc w ciaze to moze rozwijac sie nowotwór i organizm jakos reaguje i nie dopuszcza do poczecia moze mnie to dotyczy hmmm całkiem to jakies spójne.
juz nawet wina mi sie nie chce co za lipność