Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynie no krótsze być nie moga laski i tak przód jest dłuższy tył mam do karku i jeszcze sie ogarnac nie mogę, kolor taki naturalny:) dobrego fryzjera mam hehe:)
Móka dobrze, ze wszyscy cali i zdrowi:)
a no i dziękuje za poparcie ...jak mój wróci to mu pokaze bo jeczy mi od kilku dni ze na bank wygladam staro w krótkich włosach:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 10:55
Isia93, monia91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja dzis na obiad bidźis mam i kopytka zrobie objem się straszliwie:)
a co z sylewster gdzie wybywacie? zapadło coś wkońcu?
ja mam ochote na sylewstra kupić spódnice miniówe z cekinów i czarna bluzke jakąś ...szpile mam także tylko góra mi zostaje...sukienki mi esię już znudziły:)
tylko już widze jak mój mnie w takiej miniówie póści zaraz będzie bębę darł, ze dupą świece:P:P
-
nick nieaktualny
-
Kopytka to już dawno miałam robić. Jutro może zrobię.
Ehh śniło mi się ze rodziłam i urodzić nie moglam. Nawet jakiejś osobnej sali nie było tylko wszyscy kolo siebie bez żadnego parawanu.
A na sylwestra to nie wiem, ale cholera musze gdzieś iść bo nawet mój 15 letni siostrzeniec idzie do koleżanki.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydo porsche nie upcham moje wózeczka poli i wszystkich tych tobołów:) dla kołduna porsche jest wyznacznikiem bogactwa ...skompromitowała sie i tyle:) wczoraj posiedziałam poczytałam jej posty we wszystkich pisała, ze szuka pracy, mieszkania, że ma problemy...ja porsche nie mam ale mam 2 mieszkania w jednym mieszkam jedno wynajmuje i bede miała dla dzieci:) a ta ma porsche a nie ma gdzie mieszkać