Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyto masz cierpliwosc ja wczora robiłam na gebe i cycki co by do góry szły a nie na dół ale po 5 min wszystko mnie obsesyjnie swedziało jak zawsze i zaczełam tak drapać ze wszystko prawie miałam za paznokciami...takze lipa...
a widziałas moje włosy nowe? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno też myśle ze takie ładniejsza maluje sie jak tam wyjdzie...a smutna czy ja wiem taka ma gęba:) bella powróciła w leasing wzieła auto..wiesz ona naprawde jest chora w październiku pisała ze jeszcze 6/8mies i awansuje a tu leasigi na porsche masakra ...martwi mnie to cholera wie kiedy odjebie jakiemus członkowi rodziny...nigdy nic nie wiadomo przeciez ta chyba całe zycie nie była stuknieta....ech ide po wino chyba:)
Evaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam was
na dworze zimno, ja się smarkam strasznie..
oklular mnnie wkurza, bo gdzie wchodzę do pomieszczenia to zaraz ślepota totalna (zaparowane szkła).. ale juz zamowiłam swoje oczy wiec mam nadzieje, że przyjdą niebawem.
wczoraj pochowaliśmy prababcie... było smutno...
moja babinka.
poszłam nawet do spowiedzi i wiecie co?
nie dostałam rozgrzeszenia
szał ciał myślałam, że to się nie zdarza
u mnie świeta zaczeły się na zrobieniu bigosu i na razie na tym sie konczą. u H temat świat jest baaaardzo unikany wiec nie drąże no a u rodziców bede musiała pomóc w zrobieniu Wigilii. A potem to nie wiem. Nawet nie wiem gdzie spędze Wigilie.
ale za to sylwestra spędze z POLSATEM ha
-
nick nieaktualnyczesc buziulka, u mnie wieje jak vholera orkan nadchodzi:)
ogólnie taki mam dzisiaj nieład, ze chyba do pacy nie pójde -zobacze
a w nocy mało nie zeszlam na ból brzucha...i sniło mi się ze zaszłam w ciaze z Polą alez to miłe było:) choć sny sa na odwrót wiec pewnie do tego nie dojdzie:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przyszła mama:) wrote:czesc buziulka, u mnie wieje jak vholera orkan nadchodzi:)
ogólnie taki mam dzisiaj nieład, ze chyba do pacy nie pójde -zobacze
a w nocy mało nie zeszlam na ból brzucha...i sniło mi się ze zaszłam w ciaze z Polą alez to miłe było:) choć sny sa na odwrót wiec pewnie do tego nie dojdzie:)
przyszła mama, mi się dziś śniło że urodziłam i nie nie miałam pokarmu, ale jakoś wyjątkowo duże to moje dziecko było
a tak w ogóle CZEŚĆ!
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
nick nieaktualny
-
Hej Kochane :*
A ja nawet nie wiem czy wieje, ale chyba nie bo nie słychać ani nie widać na drzewach. Słońce świeci
Mnie to się poród wczoraj śnił, że nie mogłam urodzić, a jak już niby zaczęłam to kazali przestać. Ogólnie wszyscy pacjenci byli jakby w jednym pomieszczeniu
Miłego piątku -
ja to jestem strasznie rozbita po takich snach, przez cały dzień później nie wiem co mam ze sobą zrobić.
Przyszła mama, jakie słodkie zdjęcie
Cześć Moni!monia91 lubi tę wiadomość
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo widziałam własnie mońka że nic nie działasz....też to przerobiłam bo szczerze ta tempka to ...w dupe sobie mozna ja wsadzić....jak masz faceta pod reka to najlepiej się bzykac czesto mniej wiecej w owu i juz a później...czekac do terminu @...przed temp nawet wysoka nic nie wróży...niestety:)
ale ja mierzę choć to tez takie mierzenie o różnych godzinach jak mi sie wstanie:)