My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nasturcja wrote:Tamka nie poznałam Twojego avatarka. Ale piękny rudzik.
Moja mama mi wczoraj napisała, że nic nie spała całą noc, bo Fifi wymiotował praktycznie od 11 wieczorem do samego rana. Co chwilę chciał wychodzić na dwór i wymiotował trawą. Mama z samego rana pojechała pół przytomna do pracy, a Fifiuś został z babcią i dalej wymiotował. Tak się zdenerwowałam... Aż mi się płakać zachciało, bo później dostał drgawek. Na szczęście dziś już się obudził zdrowy, ogonek znów zakręcony do góry, śpi na brzuszku górą i już woła jedzenie. Moje kochaniutkie maleństwo chore było i taka zła byłam, że aż tak daleko mieszkam -
Tamka wrote:moje chuchro waży 13 kg i ma 47 cm, więc kieszonkowa jest niemal
to łap Smoczku, już lecitylko zatkaj nos
aa, leci z WrocławiaTamka lubi tę wiadomość
-
Nastka, współczuję, dobrze, że już w porządku! ja miałam z naszą jazdę w piątek i poniedziałek - w piątek wyła cały dzień, załatwiła się dopiero późnym wieczorem na zielono
a w poniedziałek nad ranem obudziło mnie takie blup blup, myślę - co to? a to jej jelita! zabrałam ją na dwór, oczywiście natychmiast nawcinała się trawy i rzyg za rzygiemmoja mama mówi, że to woda jej tak szkodzi, ona uwielbia pływać i pływa z piłką w pysku, więc zawsze opije się wody i nałyka powietrza i ma kolki... a później płacze i wymiotuje
-
Ja pamiętaj jak mój 4kg został wykąpany jakoś latem w zeszłyk roku i poźniej wypuściłam go troche na dwór, ja się potem budzę w nocy a on tak dziwnie charczy też nie spałam nic i na 8 do weta a on do mnie "co ? zacugowało dziecko"
no wiecie serio się przeziębił i już nigdy po kąpieli na dwór nie wychodzi
Tamka lubi tę wiadomość
-
Smoczyca1 wrote:Ja pamiętaj jak mój 4kg został wykąpany jakoś latem w zeszłyk roku i poźniej wypuściłam go troche na dwór, ja się potem budzę w nocy a on tak dziwnie charczy też nie spałam nic i na 8 do weta a on do mnie "co ? zacugowało dziecko"
no wiecie serio się przeziębił i już nigdy po kąpieli na dwór nie wychodzi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny