My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Smoczyca1 wrote:wabi się Zołza????
z hodowli miała Ray of Sunshine Jumping Hunters więc została RająSmoczyca1 lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:Anastazja wiem, że ostatnia jestem, ale słońce GRATULUJĘ
spokojnej, nudnej i bez "ekscesów" ciąży życzę
jak bardzo się cieszę, dopiero teraz zobaczyłam paseczek:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 14:56
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:mój małż miał taki niecny plan, dokładnie to miała nazywać się Heca ale nie zgodziłam się bo uważam, że zarówno człowiek jak i zwierz nabiera cech od swojego imienia, i bardzo dobrze, bo jakby jeszcze nasz rudy potfór miał psotne imię, to chyba bym oszalała
z hodowli miała Ray of Sunshine Jumping Hunters więc została Rają
Moja ma 40 + kg i wabi się MrówkaTamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mój piesek był Fokuskiem i niestety musiał zostać uśpiony w maju
- starość. Mądry kundel o wyglądzie chodzącego czarnego afro. Eh, ale mi go brakuje
Krokodylica lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Tamka wrote:czyli widzę, że całe forum ma połówki numerów i problemy z butami, ciekawe czy istnieje korelacja między trudnością zajścia w ciążę, a rozmiarem obuwia
też zmieniłam awatarek, chociaż nie na zielony
Nie całe.
Ja mam rozmiar 39 i buty kupuję bez problemu.Fakt mam szczupłą bardzo stopę ale szpilek nie cierpię więc nie mam problemu.
Tamka lubi tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:Ja mieszkam na końcu świata. Dosłownie.
Mamy cyklony i tajfuny. Właśnie jeden z nich, tajfun Glenda się rozpoczął.
Jakież My światowe babki jesteśmyTamka lubi tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:A ja nie mam psa.
aczkolwiek kropki po narodzinach dobrze rozwijają się w towarzystwie zwierzaków więc pomyśl nad czworonogiemNenaaa, Nasturcja, justta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
momo1009 wrote:A mój piesek był Fokuskiem i niestety musiał zostać uśpiony w maju
- starość. Mądry kundel o wyglądzie chodzącego czarnego afro. Eh, ale mi go brakuje
Tamka, momo1009, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySmoczyca1 wrote:To właściwie każda z innej części Polski, ba a nawet świata
Jakież My światowe babki jesteśmy
Tamka, to prawda. Dzieci super się rozwijają w towarzystwie psów i podobno mają mniejsze skłonności do alergii. Ale też trzeba wiedzieć jaka rasa jest dobra dla dziecka, bo niektóre pieski są zbyt żywe dla niemowlaka i mogłyby podrapać na przykład...Tamka lubi tę wiadomość