My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nenaaa wrote:Czekam aż się Rajka rozmnoży
byłby mezalians ale chociaż kolor zachowany
Smoczyca1, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nasturcja wrote:Smoczyca ja z Filipin klikam.
Tamka, to prawda. Dzieci super się rozwijają w towarzystwie psów i podobno mają mniejsze skłonności do alergii. Ale też trzeba wiedzieć jaka rasa jest dobra dla dziecka, bo niektóre pieski są zbyt żywe dla niemowlaka i mogłyby podrapać na przykład...
natomiast zupełnie nie umiałabym oddać żadnego jeśli miałby trudności z zaakceptowaniem noworodka.
Wiem wiem łatwo mówić bo nie jestem w takiej sytuacji...ale chyba serce by mi pękłoTamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Nenaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ta ogólna niemoc to jest nadal i tak sobie myślę, czy aby to na pewno od ciąży???
hehehehe
Może to zwykły leń
Ja to jeszcze zganiam na mega upały bo właśnie się u nas zaczęły. Późno coś w tym roku -
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Kroko łooooooooooo matko nie poznałam..awatarek zmieniony i już się gubię, co - kto i gdzie.................
jak zdrówko?
Tamuś??? a u Ciebie???z lepszych newsów to nastawiamy się na inseminację, tylko badania muszę porobić
-
Krokodylica wrote:5 lat moich wspaniałych studiów.
Ha, moich też. Niezapomniane chwile
A teraz gdzie jesteś? Jeśli pisałaś to sorka, ale nie dam rady teraz nadrobić zaległości********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnyNasturcja wrote:Malenq jak tam wakacyjki? Pojadłaś sobie prawdziwej włoskiej pizzy i pasty? Wypoczęłaś?
Na wszystkie odpowiedzi TAK:)
najbardziej to mi się mina małża podobała jak dostał talerz "prawdziwej" włoskiej pizzy (on nigdy nie był we Włoszech)...hehehe mina bezcenna a zachwyt smakowy jeszcze większy....
a jak tam u Ciebie??? upalnie? jak zdrówko??Tamka, Nasturcja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySmoczyco, ja mam dokładnie takie samo podejście co Ty. Wkurzają mnie ludzie, którzy pozbywają się psów, bo np.nowe dziecko w domu, a to, a sramto. Nie będę mieć szacunku do takich kreatur, bo ludźmi ich nazwać nie można. Tak samo jak nigdy nie dogadam się z osobami, które nie lubią psów. Po prostu nie ufam takim ludziom.
No a tak w ogóle, na dzień dzisiejszy lubię psy bardziej od dzieci.momo1009, Smoczyca1, Tamka lubią tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:Smoczyco, ja mam dokładnie takie samo podejście co Ty. Wkurzają mnie ludzie, którzy pozbywają się psów, bo np.nowe dziecko w domu, a to, a sramto. Nie będę mieć szacunku do takich kreatur, bo ludźmi ich nazwać nie można. Tak samo jak nigdy nie dogadam się z osobami, które nie lubią psów. Po prostu nie ufam takim ludziom.
No a tak w ogóle, na dzień dzisiejszy lubię psy bardziej od dzieci.
O, o, o - dokładnieNasturcja lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Nasturcja wrote:Smoczyco, ja mam dokładnie takie samo podejście co Ty. Wkurzają mnie ludzie, którzy pozbywają się psów, bo np.nowe dziecko w domu, a to, a sramto. Nie będę mieć szacunku do takich kreatur, bo ludźmi ich nazwać nie można. Tak samo jak nigdy nie dogadam się z osobami, które nie lubią psów. Po prostu nie ufam takim ludziom.
No a tak w ogóle, na dzień dzisiejszy lubię psy bardziej od dzieci.
Teraz w czasie wakacji ludzie nawet oddają perfidnie psy do schroniska, choć w sumie lepiej niż zabijają czy po prostu zostawiają przy drodze i potem taka ja muszę je łapać i dokarmiaćNasturcja, Tamka lubią tę wiadomość