My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazjaaa wrote:najgorszy w moim życiu
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
czyli widzę, że całe forum ma połówki numerów i problemy z butami, ciekawe czy istnieje korelacja między trudnością zajścia w ciążę, a rozmiarem obuwia
też zmieniłam awatarek, chociaż nie na zielonyNenaaa, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:czyli widzę, że całe forum ma połówki numerów i problemy z butami, ciekawe czy istnieje korelacja między trudnością zajścia w ciążę, a rozmiarem obuwia
też zmieniłam awatarek, chociaż nie na zielonyuwielbiam psiaki i wszystkie inne zwierzaki
Tamka lubi tę wiadomość
-
KotkaPsotka wrote:Dziewczyny czy z plamieniami po owulacyjnymi da sie w ogole zajsc w ciaze?
Biore progesteron dowcipnie i najczesciej wtedy plamien nie mam ale to jakby to powiedziec leczy objawy a nie przyczyne. -
nick nieaktualnyBiedroneczka83 wrote:a ja mam połówke 37,5 i tez ciężko bo musze z reguły 38 kupowa
Dziewczyny chyba się nakrecilam przez ten wiesiolek i czuje bol podbrzusza... Podobny do okresowego... -
Smoczyca1 wrote:piękny psiak
uwielbiam psiaki i wszystkie inne zwierzaki
Smoczyca1, CzaryMary, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:a ja wspominam cud miód studia wyprowadziłam sie z domku zapoznałam małża ach działo sie :p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nio ja tez kocham pieski i strasznie tesknie z amoim pieszczochem którego rodzice musieli uspic na kilka dni przd narodzinami Zuzi
teraz tescie mają cudnego rodezjana ze schroniska wziełam go im jak miałm 9 miesięcy i jest bez jajek
mnie tez boli podbrzuszea do tego na dorze leje jak by ktos kran odkręciła wrrr
-
nick nieaktualnyTamka nie poznałam Twojego avatarka. Ale piękny rudzik.
Moja mama mi wczoraj napisała, że nic nie spała całą noc, bo Fifi wymiotował praktycznie od 11 wieczorem do samego rana. Co chwilę chciał wychodzić na dwór i wymiotował trawą. Mama z samego rana pojechała pół przytomna do pracy, a Fifiuś został z babcią i dalej wymiotował. Tak się zdenerwowałam... Aż mi się płakać zachciało, bo później dostał drgawek. Na szczęście dziś już się obudził zdrowy, ogonek znów zakręcony do góry, śpi na brzuszku górą i już woła jedzenie. Moje kochaniutkie maleństwo chore było i taka zła byłam, że aż tak daleko mieszkamTamka lubi tę wiadomość
-
Smoczyca1 wrote:No ok a reszta dziewczyn skąd pisze?
Tak z czystej ciekawości pytamCzaryMary, Smoczyca1, Tamka, Krokodylica, justta lubią tę wiadomość