My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka83 wrote:a ja własnie zajadam bułeczke z zielonym ogórkiem mm tak mnie naszło mniam
na obiadek sznycelki z marchewka i ziemniaczkami
jak dobrze ze za godzinke do domkuAnuśka lubi tę wiadomość
-
Smoczyca1 wrote:a juz myślałam czytając że kanapki z zielonym groszkiem ehhhh zafiksowałam, wiem wiem jak Wy wszystkie. Więc znalazłam dla siebie odpowiednie miejsce
hehe nio powiem ci ja ostatnio dużo zielonego zajadam hehehe
Zupa krem z zielonego ogórka groszek z działki kalarepki hehehe -
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Mam zamówione. Dzisiaj wysłane. Już przebieram nóżkami żeby go zrobić... A jak Ty się czujesz Kochana?
To czekam na testy z Tobą
A ja się czuję ok, mdłości przeszły, cycki naparzają niemiłosiernie i chyba już z dwa rozmiary większe, ogólnie czuję się świetnie, dzisiaj wiśni pojadłam wieczorem będę robiła jogurt
Teraz szukam jakichś butów na lato do chodzeniaTamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Smoczyca1 wrote:to jedyny plus, że jak w zegarku, ale wiadomo nie o to chodziło
może to te jajowody albo szyjka po konizacji źle się zrosła, to moja ostatnia deska ratunku..
Justa, ja szukam butów od początku sezonu i szlag mnie trafia, bo nic mi się nie podoba albo nie pasuje!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 13:54
-
nick nieaktualny
-
justta wrote:To czekam na testy z Tobą
A ja się czuję ok, mdłości przeszły, cycki naparzają niemiłosiernie i chyba już z dwa rozmiary większe, ogólnie czuję się świetnie, dzisiaj wiśni pojadłam wieczorem będę robiła jogurt
Teraz szukam jakichś butów na lato do chodzenia
Oj te cycki w ciąży.... Pamiętam że mój małż był zachwycony hi hi... Ale mówił że jak w muzeum, można podziwiać ale nie tykaćbo piszczałam że bolą mocno
justta lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:wiem, że powinnam się cieszyć, że jak w zegarku ale szlag mnie trafia - hormony ok, nasienie ok, a ciąży nie ma
może to te jajowody albo szyjka po konizacji źle się zrosła, to moja ostatnia deska ratunku..
Justa, ja szukam butów od początku sezonu i szlag mnie trafia, bo nic mi się nie podoba albo nie pasuje!
ehhhh rozumiem kochanaściskam mocnialachno
faktycznie zakup butów może troszkę humorek by poprawił a tu masz zawsze jest tak że jak czegoś szukasz to Ci nic nie odpowiada !Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tamka wrote:dziękuję Smoczku
a z butami to mi się tak porobiło, że mam rozmiar 39,5i bardzo szczupłą stopę i większość jest albo za mała albo za duża albo za szeroka
Ja mam w drugą stronę bo mam rozmiar 35 i jak są jakieś ładne buty to nie ma mojego rozmiaruTamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny