My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:A u mnie śluz zabarwiony krwią, mdłości i (*)(*) bolą
Paranoja jakaś... Czekam z niecierpliwością na nowe testy, niech już przyjdą...
I jeszcze jajnik pobolewa...współczuję i mimo wszystko trzymam kciuki
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Biedroneczka czyli on nie ustatkowany hmmm nie ma czasu na dziewczyny czy tyle ich ma heheh
nie ma czasu hehe pracuje albo od 11 do 23 albo nocki w dzien odsypia ale jakby mu ktoś slicznie posladkami zatanczył to pewnie zmieni styl życia hehe
poza tym mowi jak sie napatrzy na te laski w barze to ma dość (ze takie wyuzdane, rozwiązłe itp)Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny słyszałyście w wiadomościach, że były mąż Edyty Górniak przejechał na pasach kobietę na śmierć? Był pod wpływem kokainy i jechał ponad 100km/h swoim luksusowym autem. Masakra. Ta kobieta miała 63 lata i wracała od córki. Miała zielone światło dla pieszych, a ten wariat wjechał na czerwonym świetle. Kretyn. Teraz strach nawet na pasach przechodzić, bo albo ktoś za kierownicą jest nachlany albo naćpany.
-
nick nieaktualnyBiedroneczka83 wrote:nie ma czasu hehe pracuje albo od 11 do 23 albo nocki w dzien odsypia ale jakby mu ktoś slicznie posladkami zatanczył to pewnie zmieni styl życia hehe
poza tym mowi jak sie napatrzy na te laski w barze to ma dość (ze takie wyuzdane, rozwiązłe itp) -
Nasturcja wrote:Dziewczyny słyszałyście w wiadomościach, że były mąż Edyty Górniak przejechał na pasach kobietę na śmierć? Był pod wpływem kokainy i jechał ponad 100km/h swoim luksusowym autem. Masakra. Ta kobieta miała 63 lata i wracała od córki. Miała zielone światło dla pieszych, a ten wariat wjechał na czerwonym świetle. Kretyn. Teraz strach nawet na pasach przechodzić, bo albo ktoś za kierownicą jest nachlany albo naćpany.
Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejka kochane
Blondik gratulacje
Anuśka tulę mocno i coś dziwna ta twoja @, zrób test
Malenqa witaj w domku
Tamuś mam nadzieję że @ się jednak nie rozkręci, dzisiaj już nie masz plamienia?
Pozmieniałyście te awatarki, teraz trudno zapamiętać co która pisała
A i tak mam sklerozę to zapomniałam co miałam pisać
Miłego dnia laseczki
Tamka, Malenq, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
justta wrote:Hejka kochane
Blondik gratulacje
Anuśka tulę mocno i coś dziwna ta twoja @, zrób test
Malenqa witaj w domku
Tamuś mam nadzieję że @ się jednak nie rozkręci, dzisiaj już nie masz plamienia?
Pozmieniałyście te awatarki, teraz trudno zapamiętać co która pisała
A i tak mam sklerozę to zapomniałam co miałam pisać
Miłego dnia laseczki
Mam zamówione. Dzisiaj wysłane. Już przebieram nóżkami żeby go zrobić... A jak Ty się czujesz Kochana?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 13:40
justta lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:Justa, aż takich cudów nie ma - wszystkie objawy okresu identyczne jak co miesiąc, jak w zegarku
-
nick nieaktualny