My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Blondik GRATULACJE!!!!
))) ale super
lista ciezarowek nam rosnie
Asha, w NO tez sie nie chodzi do gina a do ogolnego. ja ide najpierw do ogolnego i mowe, ze w kraju z kotrego pochodze chodzi sie do ginekologa anie do ogolnego z tymi spr. i prosze o skierowanie. i dostaje. podciagam to pod roznice kulturowe, ktore oni tu musza respektowaci tak po obu ciazach mialam bad. kontrolne u ginka, wymazy i inne tez. teraz znalazlam fajnego prywatnie, wiec jak cos, to do niego ide. tylko on w Bergen az przyjmuje....
a ja sie wlansie dowiedzialm, ze nasi kochani przyjaciele, u kotrych na weselu sie niedawno bawilismuy, sa w 10 tc)) az sie poryczalam ze szczescia
Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość
-
Tamus, pewnie masz racje. nie dzieje sie tak u mnie w kazdym cyklu, ten jest drugi czy trzeci. testy pewnei by dalej wychodzily + ale skonczyly mi sie. to samo w zeszlym mieisacu....nie wiem...moze przez to nam sie nie udaje.
-
beszka wrote:Tamus, pewnie masz racje. nie dzieje sie tak u mnie w kazdym cyklu, ten jest drugi czy trzeci. testy pewnei by dalej wychodzily + ale skonczyly mi sie. to samo w zeszlym mieisacu....nie wiem...moze przez to nam sie nie udaje.
-
beszka wrote:Blondik GRATULACJE!!!!
))) ale super
lista ciezarowek nam rosnie
Asha, w NO tez sie nie chodzi do gina a do ogolnego. ja ide najpierw do ogolnego i mowe, ze w kraju z kotrego pochodze chodzi sie do ginekologa anie do ogolnego z tymi spr. i prosze o skierowanie. i dostaje. podciagam to pod roznice kulturowe, ktore oni tu musza respektowaci tak po obu ciazach mialam bad. kontrolne u ginka, wymazy i inne tez. teraz znalazlam fajnego prywatnie, wiec jak cos, to do niego ide. tylko on w Bergen az przyjmuje....
a ja sie wlansie dowiedzialm, ze nasi kochani przyjaciele, u kotrych na weselu sie niedawno bawilismuy, sa w 10 tc)) az sie poryczalam ze szczescia
ale supertakie wiadomości podnosza na duchu
-
haha a ja sprawdzałam te moje owu testy i powiem wam ze teraz mnie zrzera ciekawośc jakby wyszedł ten w sobote bo niedzielny i wczorajszy sa mocne porównam z dzisiejszym i bede wiedzieć co i jk generalnie w poprzednim cyklu tak 2 dni po owu juz bladły
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Chłopa trzeba mi tralalalallala a mi jakoś śpiewająco poranek się zaczął... zaraz przypomnę sąsiadom o swoim istnieniu.. zapuszczę im miusikę... odwala mi wiem... ale to z braku seksu...
musisz coś z tym zrobić koniecznie
Katjaa lubi tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Chłopa trzeba mi tralalalallala a mi jakoś śpiewająco poranek się zaczął... zaraz przypomnę sąsiadom o swoim istnieniu.. zapuszczę im miusikę... odwala mi wiem... ale to z braku seksu...
toż to mus znaleśc koleżance jakiego bolca do zabawy
hmm mam brata kawaler 27 latSmoczyca1, Katjaa, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySmoczyca1 wrote:uuuuuu widzę ostrą potrzebę u koleżanki
musisz coś z tym zrobić koniecznie
jak mi nie przetrzepie porządnie skóry to go nie chcę...
Smoczyca1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny