My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
beszka wrote:Tamka, a w zeszlym mies. wychodzily przez pare dni..moze te norweskie testy jakeis trefne
jakie badania trzeba zrobic by PCO stwierdzic? usg wystarczy? bo usg mialam w kwietniu i wsio ok
jakby co, to na usg powinien gin zauważyć, jak nic tzn że jest okWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 12:32
-
Katjaa wrote:Kochana ja nigdy nie miałam miesiąca przerwy w seksie więc teraz mi wali na dekiel... muszę jakiś porządny orgazm przeżyć teraz jak chłopa znajdę...
jak mi nie przetrzepie porządnie skóry to go nie chcę...
beszka, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczynki
Chwilę mnie tu nie było, rozjazdy, wesele a więc i jego odsypianiePękł już 1000 widzę, która bierze bliźniaki?
Nie do nadrobienia.. To ile mamy Kropeczek???
U mnie @ przyszła jak się spodziewałam więc zabawa w nowym cyklu będzie. Nie ma co narzekać tylko działać, co począć. W pon mam wizytę u endo z tymi moimi wynikami tarczycy - dam Wam znać o mądrościach
Tulam wszystkie na dobry dzieńKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Skończyłam właśnie robić kompoty... Zwalczyłam 20kg wiśni
Jestem padnięta... A jeszcze worek jabłek na mnie czeka...
Katja no koniecznie musisz sobie jakiegoś lovera zapodać
Smoczyca współczuję pracy... Ja mam urlop ale nie mam czasu usiąść nawetwięc łączę się w bólu...
Czarnulka a gdzie Cię wywieźli?Tamka, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Anuśka, dzielniaczku
Padasz, ale potem zagrasz nam na nosie i otworzysz pycha kompocik w środku zimowej zawieruchy
Ja w tym roku zrobiłam 10 słoików kompotu z truskawek - może uda się żywić ekoprodukcją małą Kropeczkę
Anuśka wrote:Skończyłam właśnie robić kompoty... Zwalczyłam 20kg wiśniJestem padnięta... A jeszcze worek jabłek na mnie czeka...
Katja no koniecznie musisz sobie jakiegoś lovera zapodać
Smoczyca współczuję pracy... Ja mam urlop ale nie mam czasu usiąść nawetwięc łączę się w bólu...
Czarnulka a gdzie Cię wywieźli?Anuśka, Smoczyca1, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
A u mnie śluz zabarwiony krwią, mdłości i (*)(*) bolą
Paranoja jakaś... Czekam z niecierpliwością na nowe testy, niech już przyjdą...
I jeszcze jajnik pobolewa...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 12:49
Katjaa, Nieukowa, Smoczyca1, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Witajcie babeczki!
Ja na chwilę, mam zapierdziel w pracy i nie łudzę się, że kiedykolwiek Was nadrobię
Szalejecie z tymi awatarkami i wogóle szalejecie
Miłego dnia! :*Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatjaa wrote:tylko ja nie wyżyta... czy się nie przestraszy...
Chociaz jak w ciazy taka niewyzyta bylam to maz sie potem przede mna chowalWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 13:01
Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość