My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnula87 wrote:Nie miewam owulacji przy moim mega zaawansowanym PCOS, miałam jedną na bank, bo mam dziecko
a tak to mam cykle bezowulacyjne :] potwierdzają to lekarze, testy, temperatury, usg itp :]
Asha no kiedyś się zaskoczylam, najmniej się spodziewającbo mi powiedzieli że dzieci mieć pewnie nie będę nigdy a ja zaraz zaciązyłam
-
Nasturcja wrote:Tamka, ja też będę musiała zrobić badanie drożności i bardzo się tego boję jak cholera. Nie wyniku, ale samego bólu podczas badania. Ale jak trzeba to trzeba
A nie orientujesz się na kiedys mniej więcej zapiszą Cię na pierwszy zabieg IUI?Krokodylica, Nasturcja lubią tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:Tamka, ja też będę musiała zrobić badanie drożności i bardzo się tego boję jak cholera. Nie wyniku, ale samego bólu podczas badania. Ale jak trzeba to trzeba
A nie orientujesz się na kiedys mniej więcej zapiszą Cię na pierwszy zabieg IUI? -
nick nieaktualnyDzień dobry Kochane!
Blondik gratuluję!!!
Przykro mi Arienna, Cymcia, Nieukowa... jak coś pomyliłam to przepraszam... jeszcze śpię ale oczywiście szybko trzeba było ovu włączyć
I buziaki dla reszty :***
A Tamuś jak tam u Ciebie wczoraj widzę plamienie a dzisiaj? Tak pytam bo o tym śnie moim myślę i oczywiście obiecanym castinguWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 11:26
Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aaaa włąsnie maz dzwonil
wyslalam wczoraj mu cvna parkieciarz ukladanie paneli itp
i jutro ma rozmowe o 17:45
Czarnula87, Arienna, Katjaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Biedroneczka83 wrote:dziś mam dzien zbereżnych mysli
ide znowu siku zaraz wracam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:A Tamuś jak tam u Ciebie wczoraj widzę plamienie a dzisiaj? Tak pytam bo o tym śnie moim myślę i oczywiście obiecanym castingu
na razie cisza ale już czuję jak mi się w dole brzucha kotłuje i tylko mam nadzieję, że wredota łaskawie zaczeka do wieczora, żebym zdążyła na jogę pójśćtakże moja droga casting niestety przesunięty na przyszły miesiąc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 11:30
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny