My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Mleczko pszczele probowalas? Na owulacje?Czarnula87 wrote:Nie miewam owulacji przy moim mega zaawansowanym PCOS, miałam jedną na bank, bo mam dziecko
a tak to mam cykle bezowulacyjne :] potwierdzają to lekarze, testy, temperatury, usg itp :]
Asha no kiedyś się zaskoczylam, najmniej się spodziewając
bo mi powiedzieli że dzieci mieć pewnie nie będę nigdy a ja zaraz zaciązyłam 
-
Ja mialam hsg 2 mieszki temu..bolalo ale nie az tak zeby sie zalamac czy cos...dasz rade bedzie dobrzeNasturcja wrote:Tamka, ja też będę musiała zrobić badanie drożności i bardzo się tego boję jak cholera. Nie wyniku, ale samego bólu podczas badania. Ale jak trzeba to trzeba

A nie orientujesz się na kiedys mniej więcej zapiszą Cię na pierwszy zabieg IUI?
Krokodylica, Nasturcja lubią tę wiadomość
-
Nastka, ja nie robię HSG ani laparoskopii tylko takie inne coś, nie pamiętam jak się nazywa, w klinice leczenia niepłodności, kosztuje 700 zł ale nie boli, podają kontrast dowcipnie, co na pewno nie jest przyjemne, później sprawdza się na usg czy odpowiednio się rozchodzi, jeśli nie (tfutfu) to wtedy dopiero laparoskopia, terminy mam od ręki bo to prywatna klinika... ważne tylko, żeby robić przed owuNasturcja wrote:Tamka, ja też będę musiała zrobić badanie drożności i bardzo się tego boję jak cholera. Nie wyniku, ale samego bólu podczas badania. Ale jak trzeba to trzeba

A nie orientujesz się na kiedys mniej więcej zapiszą Cię na pierwszy zabieg IUI? -
nick nieaktualnyDzień dobry Kochane!
Blondik gratuluję!!!
Przykro mi Arienna, Cymcia, Nieukowa... jak coś pomyliłam to przepraszam... jeszcze śpię ale oczywiście szybko trzeba było ovu włączyć
I buziaki dla reszty :***
A Tamuś jak tam u Ciebie wczoraj widzę plamienie a dzisiaj? Tak pytam bo o tym śnie moim myślę i oczywiście obiecanym castingu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 11:26
Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aaaa włąsnie maz dzwonil

wyslalam wczoraj mu cv
na parkieciarz ukladanie paneli itp
i jutro ma rozmowe o 17:45
Czarnula87, Arienna, Katjaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no nie juz do takiego orgazmu doszlacs ze sikaszBiedroneczka83 wrote:dziś mam dzien zbereżnych mysli

ide znowu siku zaraz wracam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:A Tamuś jak tam u Ciebie wczoraj widzę plamienie a dzisiaj? Tak pytam bo o tym śnie moim myślę i oczywiście obiecanym castingu

na razie cisza ale już czuję jak mi się w dole brzucha kotłuje i tylko mam nadzieję, że wredota łaskawie zaczeka do wieczora, żebym zdążyła na jogę pójść
także moja droga casting niestety przesunięty na przyszły miesiąc 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 11:30
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny