My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Anuśka przykro mi... ze ci ciągle dają zwietrzałe przeterminwane testy z bardzo trudnymi pytaniami i nieprawidłowymi odpowiedziami....
To może uchlej się hmmm...... zapachem do ciasta??Czarnula87, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:łoooo
będzie ciupcianko?
wyobraźcie sobie że jeździłam dzisiaj rowerem i z zakrętu jakiś Wariat by mnie potrącił... on się zatrzymał i ja też... ja oczywiście w krzyk jak jeździ gamoń i kto dał mu prawko... a on przeprosił i zapytał czy wzywamy policję i karetkę. uśmiałam się a on odwiózł mnie do domu i zapytał czy dam mu mój numer na jakąś kawę przeprosinową mnie zaprasza... a pomyślałam sobie co mi tam, fajny jest a nóż może coś to miało znaczyć...
i niedawno dzwonił...
To tak w skrócie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 20:36
choco, Czarnula87, cymcia, CzaryMary, marissith, Asha, momo1009, beszka, Krokodylica, Malenq, Tamka lubią tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Żadnego ciupcianka na pierwszej randce
wyobraźcie sobie że jeździłam dzisiaj rowerem i z zakrętu jakiś Wariat by mnie potrącił... on się zatrzymał i ja też... ja oczywiście w krzyk jak jeździ gamoń i kto dał mu prawko... a on przeprosił i zapytał czy wzywamy policję i karetkę. uśmiałam się a on odwiózł mnie do domu i zapytał czy dam mu mój numer... a pomyślałam sobie co mi tam, fajny jest a nóż może coś to miało znaczyć...
-
nick nieaktualny