My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane które są od niedawna... jeśli nie czytałyście mojej (smętnej) historii jaką przeżywałam miesiąc temu to nie dziwcie się że wszystkie Kochane które są dłużej ze mną tak się radują no i ja też
bo tu było lanie łez na forum przeze mnie jak ten drań mnie zostawił dla swojej byłej żony a ja bałam się że jestem w ciąży... ehhh to już za mną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 21:07
cymcia, Asha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatjaa wrote:Kochane które są od niedawna... jeśli nie czytałyście mojej (smętnej) historii jaką przeżywałam miesiąc temu to nie dziwcie się że wszystkie Kochane które są dłużej ze mną tak się radują no i ja też
Nie czytałam, nie wiem co i jak, mogę troszeczkę się domyślać ze strzępków rozmów. Mimo wszystko mega się cieszę że Ty się cieszysz :]
Fajnie tu u was swojsko, wesoło, przyjemnie :] to skoro wszyscy się cieszą to i ja teżWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 21:01
Katjaa, Asha lubią tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Kochane które są od niedawna... jeśli nie czytałyście mojej (smętnej) historii jaką przeżywałam miesiąc temu to nie dziwcie się że wszystkie Kochane które są dłużej ze mną tak się radują no i ja też
Katjaa lubi tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Kochane które są od niedawna... jeśli nie czytałyście mojej (smętnej) historii jaką przeżywałam miesiąc temu to nie dziwcie się że wszystkie Kochane które są dłużej ze mną tak się radują no i ja też
bo tu było lanie łez na forum przeze mnie jak tan drań mnie zostawił dla swojej byłej żony a ja bałam się że jestem w ciąży... ehhh to już za mną
Ale jak powiedziałas to juz za Toba i teraz będzie tylko lepiej! -
Agacik witaj
Katja super wieści trzymam kciuki za udaną randkę
Anuśka tulę bardzo mocno
Tamuś jak na jodze było?
Spac mi się już chce dziewczęta, więc niedługo luluWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 21:05
Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySmoczyca1 wrote:To głupi luj! I cienias! Dobra nie bede wulgarna:-)
Ale jak powiedziałas to juz za Toba i teraz będzie tylko lepiej!
Smoczyca1 lubi tę wiadomość
-
Ehhhhh Katja Kochana no ja nie czytałam, może lekko próbowałam się domyślać co jest na rzeczy, ale że takie sk#@$%& Cię spotkało, to nie wiedziałam.
Teraz poza tym, że biegasz jesteś dla mnie megaguru za siłę charakteru! Trzymam kciuki żebyś pokazała całemu światu, a zwłaszcza złamasowi jaka z Ciebie rewelacyjna kobita i jak potrafisz być szczęśliwa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 21:07
Katjaa lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Katjaa wrote:Owszem to luj i cienias zwłaszcza że przyjaciołom rozpowiada teraz jak on mnie kocha... dziwić się jak wrócił do żony alkoholiczki która ma dwóch kochanków i dla której imprezy to sens życia... ale owszem teraz musi być tylko lepiej
Dobrze mu tak!
Bede trzymac kciukasy za Twoja nowa znajomośći oczywiście postępy w kontaktach z panem A.
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:Fajnie tu u was swojsko, wesoło, przyjemnie :] to skoro wszyscy się cieszą to i ja też
ten Pan M miał 47 lat czyli 18 lat więcej ode mnie ale jak dla mnie to boi dupa i tyle. 5 miesięcy starań o dziecko i nic ale teraz wiem dlaczego nic nie wyszło bo bym sama wychowywała...ale dobra to nie ważne jestteraz cieszmy się z tymi które zafasolkowały i wspierajmy te którym w tym cyklu się nie udało...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 21:11
Czarnula87, momo1009, cymcia lubią tę wiadomość
-
Miu95 wrote:Witam się w tym wątku, zasłużyłam wiekowo
!
Właśnie odpoczywam po pracy z "legalnym" drinkiem: wodą półgazowaną z miętą, cytryną i lodem, czytając "Notatki Przyszłej Matki" Risy Green.
Przesiaduję na balkonie zawalonym do granic możliwości sadzonkami pomidorów i papryk. Dzisiaj też przyszły testy owu i mnie korci, aby iść jeden zrobić, mimo że to kompletnie nie ma sensu przez najbliższe trzy tygodnie.
Witam Miu.
Ale hocki klocki na Twoim wykresie. -
nick nieaktualnyPrzykro mi że miałaś takie przejścia z tym parszywcem, ale skoro poszedł to lepiej niech nie wraca :]
Widać z daleka że świetna kobietka jesteś, mega wartościowa itpcoż ci będe dalej słodzić :]
Trafisz na odpowiedni egzemplarz albo już dzisiaj trafiłaś :] a tamtego to kopa w tyłek na rozpędKatjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam, bylam u lekarza, dostalam duphaston i mam sie zglosic po urlopie,wtedy bedzie widac pecherzyk...zrobilam kolejny test- jest krecha jak byk;)
Smoczyca1, Czarnula87, Katjaa, momo1009, cymcia, Krokodylica, Malenq, CzaryMary, Asha, marissith, Tamka, choco, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość