My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Katjaa wrote:Arek ma na imię... Smoczyca też sobie pomyślałam że to jak z filmu hehe
Bo zazwyczaj tak to sie zaczyna, ale masz racje numerek na pierwszej randce jest niemodny, ewentualnie w wyjątkowych sytuacjach;-)Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatjaa wrote:Żadnego ciupcianka na pierwszej randce
wyobraźcie sobie że jeździłam dzisiaj rowerem i z zakrętu jakiś Wariat by mnie potrącił... on się zatrzymał i ja też... ja oczywiście w krzyk jak jeździ gamoń i kto dał mu prawko... a on przeprosił i zapytał czy wzywamy policję i karetkę. uśmiałam się a on odwiózł mnie do domu i zapytał czy dam mu mój numer na jakąś kawę przeprosinową mnie zaprasza... a pomyślałam sobie co mi tam, fajny jest a nóż może coś to miało znaczyć...
i niedawno dzwonił...
To tak w skrócie...
łooooo piękna historia, w starych kościach czuję, że coś się wykroi.Katjaa lubi tę wiadomość
-
Witam was dziewczyny. Dzisiaj sie zarejestrowalam... w tym roku stuknie mi 32 lata. Mam już 3 letniego synka i właśnie planujemy dla niego rodzeństwo, więc wracam do prowadzenia kalendarza. Mam problem który może wydłużyć starania-a mianowicie polip na endometrium.
-
Agacik wrote:Witam was dziewczyny. Dzisiaj sie zarejestrowalam... w tym roku stuknie mi 32 lata. Mam już 3 letniego synka i właśnie planujemy dla niego rodzeństwo, więc wracam do prowadzenia kalendarza. Mam problem który może wydłużyć starania-a mianowicie polip na endometrium.
-
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:Eeeee no super początek znajomości
serio taki filmowy :] :] kiedyś coś podobnego było w tym polskim filmie śniadanie do łóżka, kto wie kto wie
-
Agacik wrote:Witam was dziewczyny. Dzisiaj sie zarejestrowalam... w tym roku stuknie mi 32 lata. Mam już 3 letniego synka i właśnie planujemy dla niego rodzeństwo, więc wracam do prowadzenia kalendarza. Mam problem który może wydłużyć starania-a mianowicie polip na endometrium.
Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgacik wrote:Witam was dziewczyny. Dzisiaj sie zarejestrowalam... w tym roku stuknie mi 32 lata. Mam już 3 letniego synka i właśnie planujemy dla niego rodzeństwo, więc wracam do prowadzenia kalendarza. Mam problem który może wydłużyć starania-a mianowicie polip na endometrium.
Witamy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny