My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agacik wrote:Witam was dziewczyny. Dzisiaj sie zarejestrowalam... w tym roku stuknie mi 32 lata. Mam już 3 letniego synka i właśnie planujemy dla niego rodzeństwo, więc wracam do prowadzenia kalendarza. Mam problem który może wydłużyć starania-a mianowicie polip na endometrium.
Witamy serdecznie. -
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:Patrzcie jakie to ona już informacje posiada...
Co nie? Niby krótka rozmowa a ile informacji
Ciekawe czy rozmiar buta już zna, podobno jak duży but to i duzy.. tralalalaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 21:17
momo1009, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Katka, choćbyśmy nie wiem jak były wszystkie szczęśliwe w związkach, to teraz po cichu zazdrościmy Ci tego dreszcza emocji, jakie pamiętamy z pierwszych randek
Katjaa lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:Patrzcie jakie to ona już informacje posiada...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 21:24
Czarnula87, cymcia, Tamka, Krokodylica, justta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:Co nie? Niby krótka rozmowa a ile informacji
Ciekawe czy rozmiar buta już zna, podobno jak duży but to i duzy.. tralalala
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycymcia wrote:Katjuszka- Ty wiesz, że ja się ciesze, prawda????
i kibicuję Ci mocno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 21:28
cymcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyheheeh i znowu wpadam i znowu dobre wieści......Katja łoooooooooo córko i matko jakże się cieszę z Twojej randki:) a historia poznania się jak z filmu faktycznie heheheh...
Anuśka ściskam, też jestem zdania, że ktoś Ci zły zestaw pytań podłożyłKatjaa lubi tę wiadomość
-
Anuska cholera dawaj namiary na ta apteke napisze na nia do funduzu skarg ze maja negatywne testy ;/
a tk sero to tule i idzi do gina bo troche dziwny tez okrs ;/
witam nowe dziewczyny
Katja gratuluje randki i bzykaj go ile wlezie jak bedzie na to zaslugiwalKatjaa, cymcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:No to cacy
Tu widzę normalnie ty jak wywiad śledczy pełna profeska
a info o kontrwywiadzie i wywiadzie śledczym w jednym paluszku mam
momo1009, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny