X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    O proszę :D Mój braciak też to studiuje :D
    Powiem Ci że kierunek strasznie wymagający... te wszystkie Pakty Nato i Atlantyckie trzeba mieć wszystkie daty obcykane, do tego prawo (nie całe) trzeba umieć, o terroryzmie, historiA i środowisko Ziemii itd. itp. Wszystko w jednym... Podziw dla brata :D

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja - cieszę się, super się zapowiada..a rozmowa niezła i tyle informacji wyciągnęłaś.. nieźle

Anuśka - nosz..co z tymi testami.. tulę
    blondi - gratuluje ponownie..
    Agata - witaj

a mąż dziś odebrał wyniki badań i powiem Wam, że gdyby nie to, że nam się udało, to bym się zestresowała..nie są najlepsze

my zaraz spać idziemy.. nie możemy cos odespać podróży.. a w czwartek wizyta = yeah

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Powiem Ci że kierunek strasznie wymagający... te wszystkie Pakty Nato i Atlantyckie trzeba mieć wszystkie daty obcykane, do tego prawo (nie całe) trzeba umieć, o terroryzmie, historiA i środowisko Ziemii itd. itp. Wszystko w jednym... Podziw dla brata :D

O proszę :] To nie wiedziałam, że aż tak. To tym bardziej brata podziwiam, bo udało mu się na stypendium ze średnią załapać :D

• Asha Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Przystojny to widziałam, wolny bo zapytałam czy jego dziewczyna nie będzie miała nic przeciwko kawie usłyszałam nie ma dziewczyny, a wiek dlatego że zapytałam kto dał mu prawko jak on tak młodo wygląda, powiedział że nie jest aż tak młody bo w listopadzie skończy 29 lat... :D
    Ty to widze czasu nie marnujesz ...wywiad przeprowadzony starannie ;-)

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tymi butami duzymi i tymi tymi to bzdura...z zyci awam mowie..powaga :-)

• KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wchodze do gry ;). Moj S poszedl sie z kolega wspinac w skalki to mam wieczor wolny. Niestety jak zwykle sama narzucilam sobie obowiazki i zrobilam zapiekane cukiniie co zajelo mi chwile czasu, teraz strazsnie bola mnie plecy i sie przejadlam :(

czy blondi dala juz jakis znak?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 21:50

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotkaPsotka wrote:
    Wchodze do gry ;). Moj S poszedl sie z kolega wspinac w skalki to mam wieczor wolny. Niestety jak zwykle sama narzucilam sobie obowiazki i zrobilam zapiekane cukiniie co zajelo mi chwile czasu, teraz strazsnie bola mnie plecy i sie przejadlam :(

czy blondi dala juz jakis znak?

tak
    Blondik wrote:
    witam, bylam u lekarza, dostalam duphaston i mam sie zglosic po urlopie,wtedy bedzie widac pecherzyk...zrobilam kolejny test- jest krecha jak byk;)

• KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:

super :D

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Z tymi butami duzymi i tymi tymi to bzdura...z zyci awam mowie..powaga :-)

hehe no coś w tym jest :D też mogę potwierdzić że to nie prawda ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    O proszę :] To nie wiedziałam, że aż tak. To tym bardziej brata podziwiam, bo udało mu się na stypendium ze średnią załapać :D
    Ja nie chwaląc się Kochana też mam stypendium i to najwyższe... ale to mało ważne...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Ja nie chwaląc się Kochana też mam stypendium i to najwyższe... ale to mało ważne...

Gratulacje :]

• Asha Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotkaPsotka wrote:
    super :D
    A co ty kochana masz takie dziury w wykresie?

• zgredka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wchodzę po całym dniu niebytności i znowu masa stron..
    Katja: takie historie lubię najbardziej ;) książkowe, na pewno będzie na randce git, oczywiście czekam na relacje..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Asha Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    wchodzę po całym dniu niebytności i znowu masa stron..
    Katja: takie historie lubię najbardziej ;) książkowe, na pewno będzie na randce git, oczywiście czekam na relacje..
    A co u ciebie?

• zgredka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaahhha Katja, jesteśmy widze rówieśniczkami

a u mnie? a nic wczoraj dostałam szału, bo chłopak usypiał dziecko, sam z nią zasnął i mnie wkur**ł.. ;-)

dziś poparzyłam sobie plecy, bo myślałam, że skoro już jestem czarna, to przecież nic mi nie grozi..
    poza tym nie poszłam biegać, a tylko lekką przebieżkę do sklepu zrobiłam, wracając zeżarłam loda, ale wiecie to też dietowo, bo zanim organizm to ogrzeje to spali więcej kalorii niż przyjmie (tak oczywiście sobe tłumacze)
    a @ rozwija się zawodowo, po plaży paradowałam z tamponem, a przez godzinę ze sznurkiem poza majtami, dopóki chłop mne nie poinformował "kochanie sznureczek ci wystaje"
    ;//

Tamka, nick nieaktualny, momo1009 lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem, gietka i jedrna! Znow mialam rozciagnac skore na czole , przedramiona skrecic lewo, a barki w prawo ale dalam rade!

Anuska, co to za testy debilne? Nie zgadzam sie na takie :-(

Agacik, witaj wsrod statecznych dam, co to dają bez okazji :-P

Katja, no lof story nam sie kroi! Ty to dzialasz! Albo to przeznaczenie było :-P

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Asha Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    aaahhha Katja, jesteśmy widze rówieśniczkami

a u mnie? a nic wczoraj dostałam szału, bo chłopak usypiał dziecko, sam z nią zasnął i mnie wkur**ł.. ;-)

dziś poparzyłam sobie plecy, bo myślałam, że skoro już jestem czarna, to przecież nic mi nie grozi..
    poza tym nie poszłam biegać, a tylko lekką przebieżkę do sklepu zrobiłam, wracając zeżarłam loda, ale wiecie to też dietowo, bo zanim organizm to ogrzeje to spali więcej kalorii niż przyjmie (tak oczywiście sobe tłumacze)
    a @ rozwija się zawodowo, po plaży paradowałam z tamponem, a przez godzinę ze sznurkiem poza majtami, dopóki chłop mne nie poinformował "kochanie sznureczek ci wystaje"
    ;//
    No to niezle...myslisz, ze ktos widzial ten sznurek? Cholera ze to facetowi ze moze nic z dupy wystawiac tylko baby sa nastawione na wszystkie upokorzenia:-(

• zgredka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a o jakie testy chodzi (Anuśka), sorry dziewczyny, ale nie mam siły odczytywać całości ;//

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Asha Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    a o jakie testy chodzi (Anuśka), sorry dziewczyny, ale nie mam siły odczytywać całości ;//
    Oczywiscie pozytywne ;-) ciazowe

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka rocznik 85 jestem a relacje będą ale nic nie będzie przecież to pierwsza randka :D
    Tamuś nie wiem czy lof story ale powiem ci że może tak miało być że po coś te jedne miłości się kończą by ustąpić miejsca innej... nie wiem :) i działam bo na co mam czekać... nie chce już mojego byłego M więc co mam siedzieć i płakać gdy on się świetnie bawi skoro wybrał ją...

Tamka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 1025 1026 1027 1028 1029 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ