My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPowiem Ci że kierunek strasznie wymagający... te wszystkie Pakty Nato i Atlantyckie trzeba mieć wszystkie daty obcykane, do tego prawo (nie całe) trzeba umieć, o terroryzmie, historiA i środowisko Ziemii itd. itp. Wszystko w jednym... Podziw dla brataCzarnula87 wrote:O proszę
Mój braciak też to studiuje 
-
Katja - cieszę się, super się zapowiada..a rozmowa niezła i tyle informacji wyciągnęłaś.. nieźle
Anuśka - nosz..co z tymi testami.. tulę
blondi - gratuluje ponownie..
Agata - witaj
a mąż dziś odebrał wyniki badań i powiem Wam, że gdyby nie to, że nam się udało, to bym się zestresowała..nie są najlepsze
my zaraz spać idziemy.. nie możemy cos odespać podróży.. a w czwartek wizyta = yeah
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatjaa wrote:Powiem Ci że kierunek strasznie wymagający... te wszystkie Pakty Nato i Atlantyckie trzeba mieć wszystkie daty obcykane, do tego prawo (nie całe) trzeba umieć, o terroryzmie, historiA i środowisko Ziemii itd. itp. Wszystko w jednym... Podziw dla brata

O proszę :] To nie wiedziałam, że aż tak. To tym bardziej brata podziwiam, bo udało mu się na stypendium ze średnią załapać
-
Ty to widze czasu nie marnujesz ...wywiad przeprowadzony starannieKatjaa wrote:Przystojny to widziałam, wolny bo zapytałam czy jego dziewczyna nie będzie miała nic przeciwko kawie usłyszałam nie ma dziewczyny, a wiek dlatego że zapytałam kto dał mu prawko jak on tak młodo wygląda, powiedział że nie jest aż tak młody bo w listopadzie skończy 29 lat...

-
Wchodze do gry
. Moj S poszedl sie z kolega wspinac w skalki to mam wieczor wolny. Niestety jak zwykle sama narzucilam sobie obowiazki i zrobilam zapiekane cukiniie co zajelo mi chwile czasu, teraz strazsnie bola mnie plecy i sie przejadlam 
czy blondi dala juz jakis znak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 21:50
marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKotkaPsotka wrote:Wchodze do gry
. Moj S poszedl sie z kolega wspinac w skalki to mam wieczor wolny. Niestety jak zwykle sama narzucilam sobie obowiazki i zrobilam zapiekane cukiniie co zajelo mi chwile czasu, teraz strazsnie bola mnie plecy i sie przejadlam 
czy blondi dala juz jakis znak?
tak
Blondik wrote:witam, bylam u lekarza, dostalam duphaston i mam sie zglosic po urlopie,wtedy bedzie widac pecherzyk...zrobilam kolejny test- jest krecha jak byk;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nie chwaląc się Kochana też mam stypendium i to najwyższe... ale to mało ważne...Czarnula87 wrote:O proszę :] To nie wiedziałam, że aż tak. To tym bardziej brata podziwiam, bo udało mu się na stypendium ze średnią załapać

Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aaahhha Katja, jesteśmy widze rówieśniczkami
a u mnie? a nic wczoraj dostałam szału, bo chłopak usypiał dziecko, sam z nią zasnął i mnie wkur**ł..
dziś poparzyłam sobie plecy, bo myślałam, że skoro już jestem czarna, to przecież nic mi nie grozi..
poza tym nie poszłam biegać, a tylko lekką przebieżkę do sklepu zrobiłam, wracając zeżarłam loda, ale wiecie to też dietowo, bo zanim organizm to ogrzeje to spali więcej kalorii niż przyjmie (tak oczywiście sobe tłumacze)
a @ rozwija się zawodowo, po plaży paradowałam z tamponem, a przez godzinę ze sznurkiem poza majtami, dopóki chłop mne nie poinformował "kochanie sznureczek ci wystaje"
;//
Tamka, Katjaa, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Jestem, gietka i jedrna! Znow mialam rozciagnac skore na czole , przedramiona skrecic lewo, a barki w prawo ale dalam rade!
Anuska, co to za testy debilne? Nie zgadzam sie na takie
Agacik, witaj wsrod statecznych dam, co to dają bez okazji
Katja, no lof story nam sie kroi! Ty to dzialasz! Albo to przeznaczenie było
-
No to niezle...myslisz, ze ktos widzial ten sznurek? Cholera ze to facetowi ze moze nic z dupy wystawiac tylko baby sa nastawione na wszystkie upokorzenia:-(zgredka wrote:aaahhha Katja, jesteśmy widze rówieśniczkami
a u mnie? a nic wczoraj dostałam szału, bo chłopak usypiał dziecko, sam z nią zasnął i mnie wkur**ł..
dziś poparzyłam sobie plecy, bo myślałam, że skoro już jestem czarna, to przecież nic mi nie grozi..
poza tym nie poszłam biegać, a tylko lekką przebieżkę do sklepu zrobiłam, wracając zeżarłam loda, ale wiecie to też dietowo, bo zanim organizm to ogrzeje to spali więcej kalorii niż przyjmie (tak oczywiście sobe tłumacze)
a @ rozwija się zawodowo, po plaży paradowałam z tamponem, a przez godzinę ze sznurkiem poza majtami, dopóki chłop mne nie poinformował "kochanie sznureczek ci wystaje"
;//
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzgredka rocznik 85 jestem a relacje będą ale nic nie będzie przecież to pierwsza randka

Tamuś nie wiem czy lof story ale powiem ci że może tak miało być że po coś te jedne miłości się kończą by ustąpić miejsca innej... nie wiem
i działam bo na co mam czekać... nie chce już mojego byłego M więc co mam siedzieć i płakać gdy on się świetnie bawi skoro wybrał ją...
Tamka, Czarnula87 lubią tę wiadomość