My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Katjaa wrote:zgredka rocznik 85 jestem a relacje będą ale nic nie będzie przecież to pierwsza randka
Tamuś nie wiem czy lof story ale powiem ci że może tak miało być że po coś te jedne miłości się kończą by ustąpić miejsca innej... nie wiemi działam bo na co mam czekać... nie chce już mojego byłego M więc co mam siedzieć i płakać gdy on się świetnie bawi skoro wybrał ją...
kiedy ta 1 randeczka kochanie opowiadaj
-
a ja myślałam, że o jakieś studia chodzi, bo coś się o studiowaniu przewinęło, jak przejeżdżałam wzrokiem po forum, zmiatam na chwilę zapalić z moim (tak tak palę i to zmniejsza moją płodność, ale jak nie będę palić to już nic nie bede miała sobie do zarzucenia)
Asha lubi tę wiadomość
-
Katja, nie wchodzi sie dwa razy do tej samej wody, Twoj byly mial swoje 5 minut, ktore zmarnowal, musisz ulozyc sobie zycie na nowo z kims, komu bedziesz mogla zaufac i kto bedzie Ciebie wart!
Asha, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Mówię wam dziewczyny, nikt nie potrafi tak długo gadać przez telefon jak moja mama!
. Powoli dochodzę do siebie..
Gdyby mama w swoich czasach starała się o mnie z pomocą OF i takiego np. forum (a z tego co wiem nie musiała za długo), po dwóch dniach miałaby status Autorytetu i najbardziej rozpoznawany awatar, taka gaduła z niej
Katjaa, Tamka, Czarnula87, Asha lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymomo1009 wrote:Mówię wam dziewczyny, nikt nie potrafi tak długo gadać przez telefon jak moja mama!
. Powoli dochodzę do siebie..
Gdyby mama w swoich czasach starała się o mnie z pomocą OF i takiego np. forum (a z tego co wiem nie musiała za długo), po dwóch dniach miałaby status Autorytetu i najbardziej rozpoznawany awatar, taka gaduła z niej
momo1009 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tamka wrote:Katja, nie wchodzi sie dwa razy do tej samej wody, Twoj byly mial swoje 5 minut, ktore zmarnowal, musisz ulozyc sobie zycie na nowo z kims, komu bedziesz mogla zaufac i kto bedzie Ciebie wart!
O właśnie, a ja czytając początek pomyślałam też, że Twój były powinien też dotkliwie przekonać się, że dwa razy do tej samej wody się nie wchodzi (mam na myśli jego byłą).
Czarnula87, Tamka lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzgredka wrote:Katja: no ja też 85
, a jutro mam imieniny by the way (nie żebym liczyła na życzenia).. w sumie nie powinnam tego pisać, bo miałam ukrywać swoje real name
-
Asha wrote:A co ty kochana masz takie dziury w wykresie?
Bo probuje sie wyluzowac i odstawilam termometr. Mierzy tylko pare razy coby miec jakis poglad na sytuacje - musze brac progesteron na plamienia to musze wiedziec kiedy mam owulke mniej wiecej zeby nei wziac za szybko.
-
KotkaPsotka wrote:Bo probuje sie wyluzowac i odstawilam termometr
. Mierzy tylko pare razy coby miec jakis poglad na sytuacje - musze brac progesteron na plamienia to musze wiedziec kiedy mam owulke mniej wiecej zeby nei wziac za szybko.
i co wyluzowalas sie? Pomoglo?
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:heheh to masz widzę super mamę... zazdroszczę!!!
No mam kochana, jakbym się nad tym zastanowiła, to czasem dokonuje cudów (ostatnio sama założyła sklep internetowy). Mamy różne charaktery, w wielu sprawach się nie zgadzamy, kłótnie wyglądały czasem jak w we włoskiej rodzinie, ale i tak wie, że ją kocham
Asha lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...