My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Doooobbrrrryyyyy jest
jest przystojny i wyglada na konkretnego kolesia...
Asha, zgredka, marissith lubią tę wiadomość
-
momo1009 wrote:chciałabym widzieć jego minę jeśli mu się kiedyś Katjuszka do tego przyzna
. Mnie wystarczyłoby lekko upić
Tamka lubi tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Ale jak już dojdzie do drugiej randki i będzie ...źle się bzykował to go nie chce... musi mnie dobrze pocisnąć żeby mi się spodobał...
Nie ma randkowania hahaKatjaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzgredka wrote:obejrzałam z moim: i komentarz "noo spoko, koleś zadbany, zadbane paznokcie, trochę moglby zrzucić, ale w porzo"
bo mój się pręży na plaży, że niby taki wychudzony i dobrze zbudowany.. pfff
generalnie mój typ, ale wygląda nieco starzej niż na swój (nasz) wiek
I dobrze że Twój tak dba o siebie...!!! no fakt wygląda na starszego ale mu powiedziałąm (wykrzyczałam) ile baran ma lat że mu prawko dali...
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny na początku naszej znajomości z małżem przyjechałam na kilka dni do wynajmowanego przez niego mieszkania (a właściwie pokoju). Kiedy musiał mnie zostawić na cały dzień samą, bo pracował a ja miałam studenckie wakacje, coś tam zrzuciłam przypadkiem na jego drukarke, tak że oderwał się kawałek plastiku. I kurde, nie wiem czemu, na początku nie przyznałam się od razu, że to ja, udawałam że nic nie wiem, bo bałam się co pomyśli o takiej niezdarze.
. no a jak się powiedziało a, trzeba powiedzieć b...
Temat ucichł, my po ślubie, a ja po jakichś 2-3 latach przypomniałam sobie o tym pod wpływem winka i przyznałam do swojej wielkiej "tajemnicy". I co? S mi mówi, że on OD POCZĄTKU wiedział kto stał za rozwaloną drukarką, tylko pozwolił mi myśleć, że się nie domyśla
Tak, że wiecie...Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...