My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:No to faktycznie ogarnieta, moja z bolem maila wysyla a juz napewno ci niczego nie skopiuje i nie wklei itp...
To ja tylko dodam cos o swojej mamie. Jest juz dawno babcia i wnuczce (i calej rodzinie i kolezankom)naprawia komputery, czysci, instaluje, programuje itd. Jak mam jakis problem z kompem to wiem gdzie dzwonic
Katjaa, momo1009, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBryyyyyyy, ja juz po porannej katordze. Chciałabym powiedzieć jak to cudownie jest biegać i że to takie przyjemne, ale kufa nie.... To było zajebiscie beznadziejnie katorżnicze.... Maaaaasaaaakraaaaaaa
Ustawiłam sobie interwaly na 3/3 i zdechlam....CzaryMary, Tamka, Katjaa, momo1009, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycymcia wrote:Bryyyyyyy, ja juz po porannej katordze. Chciałabym powiedzieć jak to cudownie jest biegać i że to takie przyjemne, ale kufa nie.... To było zajebiscie beznadziejnie katorżnicze.... Maaaaasaaaakraaaaaaa
Ustawiłam sobie interwaly na 3/3 i zdechlam....
Cymcia szacuneczek,chylę czoła.
A ja właśnie w drodze na badania. Ehhh
Czy u Was też juz jest tak gorąco ?
Miłego i spokojnego dnia Wam zycze kobiety. -
nick nieaktualny
-
Chcialam cos wyjasnic tutaj zanim powiem cokolwiek innego..TO BYL ZART..i na, ktorej randce Katja zrobi co uwaza...to Katja jest na tyle dorosla ze wie sama co ma robic...to nie byla zadna rada...tylko zart po prostu...ja spalam ze swoim 1raz po miesiacu dopiero, ale to nie ma znaczenia..a wyszlo na to, ze sama jestem nie wiadomo kim i jeszcze zniej probuje zrobic nie wiadomo kogo...jezeli do tej pory mnie nie znacie to nie wiem naprawde...wiekszosc rzeczy, ktore mowie zwlaszcza w temacie sexu itp jest zartem, szczerze mowiac troche mi przykro...co do oceniania po lozkowych tematach..to tez wierze ze do wszystkiego mozna razej dojsc nawet jak sa jakies problemy...nie wiem czy to co tutaj mowie do was, jest takie plytkie, ze sadzicie ze kogos bym przekreslila tak poprostu? ...chcialam to tylko wyjasnic, bo przykro mi sie zrobilo ...nie mam zamiaru sie obrazac bo dorosli jestesmy...tyle w tym temacie
cymcia, Katjaa, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:Cymcia gratuluję samozaparcia.
Czarymary jakie badania?
U nas też gorąco.
choco ja dzisiaj też spałam sama, wypieprzyłam małża na sofę, jakoś nam ostatnio nie po drodze, wkurzył mnie i mam przez to ciulowy humor.
Biedro - fajnie ze tempka skoczyła, oby dalej sobie rosła.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cymcia wrote:Ashka
nie nadrobiłam, co tam wczoraj wypisywalas
ale sama bym katjuszkę namawiała do upojnego sexu
przecież on a żyje w celibacie od prawie miesiąca !!!!!!!
ihhihihih
-
nick nieaktualnyAsha wrote:A co z testami twoimi...testujesz czy idziesz do gina ? Jaki plan masz?
jutro Kraków w tą i spowrotem- 1000km + projektowanie w fabrycelike it
momo1009 lubi tę wiadomość