My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
cymcia wrote:Smoczyca- to weź zapodaj soku tutaj noooo, nie bądź wiśnia
Krokos- może chwila oddechu? może właśnie trochę pobycia w samotności dobrze zrobi?
Też mi Smoczyca narobiła smaka na soczek pomarańczowy!
cymcia pewnie tak. Ale ja jestem jakimś dziwakiem, jak za długo jestem sama to zaraz mam wizje, że on mnie nie kocha, że na pewno ma inną a jak nie ma to na pewno zaraz sobie znajdzie. Mnie trzeba raz dziennie przytulić i zapewnić o dozgonnej miłości.
Dobra, bajka, tyle razy się godziliśmy to pewnie i teraz się pogodzimy, ale póki co mam to w nosie.
Dziewczyny mało się nie porzygałam przed chwilą.Poszłam otwierać sklep i poczułam zapach opon. Nigdy mi nie przeszkadzał a teraz myślałam że puszczę pawia na środku sklepu.
Musiałam szybko biec na pole na świeże powietrze.
Asha, cymcia, Tamka, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:Też mi Smoczyca narobiła smaka na soczek pomarańczowy!
cymcia pewnie tak. Ale ja jestem jakimś dziwakiem, jak za długo jestem sama to zaraz mam wizje, że on mnie nie kocha, że na pewno ma inną a jak nie ma to na pewno zaraz sobie znajdzie. Mnie trzeba raz dziennie przytulić i zapewnić o dozgonnej miłości.
Dobra, bajka, tyle razy się godziliśmy to pewnie i teraz się pogodzimy, ale póki co mam to w nosie.
Dziewczyny mało się nie porzygałam przed chwilą.Poszłam otwierać sklep i poczułam zapach opon. Nigdy mi nie przeszkadzał a teraz myślałam że puszczę pawia na środku sklepu.
Musiałam szybko biec na pole na świeże powietrze.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:No to mozna juz testowac jak masz objawy
Taaa objawy. Weź nie mów.
OF mi wyznaczył @ już na jutro, ale nie wiem z jakiej czarnej d*py to wziął.
Jeśli w tym cyklu przylezie @ to przynajmniej się dowiem ile naprawdę trwa moja FL.
Ale z tym rzygiem na zapach opon to naprawdę podejrzane. -
marissith wrote:Asha przestań od linijki zaznaczać na wykresie
...teraz sobie pokresle pare dni na 36.7 a potem sobie w gore pojde i znowu od linijki ..a co
a potem ..juz na samym koncu sobie zmienie na zielony
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 08:07
Krokodylica, marissith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:Taaa objawy. Weź nie mów.
OF mi wyznaczył @ już na jutro, ale nie wiem z jakiej czarnej d*py to wziął.
Jeśli w tym cyklu przylezie @ to przynajmniej się dowiem ile naprawdę trwa moja FL.
Ale z tym rzygiem na zapach opon to naprawdę podejrzane.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marissith wrote:Asha qmam bazę
ja w tym cyklu stawiam na esy floresy i zieloną kropkę na koniec
i mysle ahhh dam prosty dla odmiany
marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
marissith wrote:Oj tam
moim zdaniem za wcześnie na testowanie ale za 2-3 dni możesz siknąć
Siknę w sobotę z rana, przed weselem. Jak by nie wesele to bym poczekała do wtorku. Bo jeśli @ przyjdzie to na pewno do wtorku najpóźniej.
A nie chcę robić tych testów i się rozczarowywać.
Tyle że w sobotę muszę wiedzieć, czy chlańsko czy nie chlańsko.
Asha no tak z moich poprzednich wykresów, dwóch krzaczorów mi wyliczył FL - 9 dni.
Ale OF przy moich wykresach głupieje....Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 08:21
-
Krokodylica wrote:Siknę w sobotę z rana, przed weselem. Jak by nie wesele to bym poczekała do wtorku. Bo jeśli @ przyjdzie to na pewno do wtorku najpóźniej.
A nie chcę robić tych testów i się rozczarowywać.
Tyle że w sobotę muszę wiedzieć, czy chlańsko czy nie chlańsko.
Asha no tak z moich poprzednich wykresów, dwóch krzaczorów mi wyliczył FL - 9 dni.
Ale OF przy moich wykresach głupieje....wiec teoretycznie dzisiaj powinna przyjsc...spadku brak
pieknosci jest
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
Kroko tulam mocno a no i trzymam kciuki za więcej takich objawów
ja mam bardzo duże podejrzenie co do owu 12 lipca hmm zobaczymy powiem tak wzięło mnie na fast fooda i własnie wysłałąm kolege po hamburgera aż mi ślinka cieknie normalnie nadprodukcja slinyciewkawe kiedy program wyznaczy mi owulacje
Krokodylica lubi tę wiadomość